Дата и час: 19 Яну 2026, 11:15

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ЦОУ
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007, 10:46 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Някой може ли да ми каже какви са цените на курсовете,защото никъде не ги откривам(интересувам се за офис асистент)!?
Благодаря предварително!
Много бих искала да чуя някои отзиви на хора вече посещавали някои от курсовете-дали наистина се получават сериозни знания след посещаването им.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: ЦОУ
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007, 16:42 
В началото бе словото

Цитат:
Някой може ли да ми каже какви са цените на курсовете,защото никъде не ги откривам(интересувам се за офис асистент)!?
Благодаря предварително!
Много бих искала да чуя някои отзиви на хора вече посещавали някои от курсовете-дали наистина се получават сериозни знания след посещаването им.

Здравей! :)
Доколкото знам таксата на семестър е 128лв или поне беше толкова тази година ( мисля, че се отнася за всички квалификации). Плащането е по банков път, само трябва да вземеш IBAN-а на ЦОУ.

Относно отзивите, аз съм втора година Мениджмънт ( Фирмено управление) и може да се каже че съм много доволна. Първо защото уча хуманитарна специалност в СУ и знанията които получих тук са доста различни, полезни и най-вече практични. Преподавателите са добри, материята е приятна. Трябва да знаеш, все пак, че всичко си зависи от твоето желание , защото никой не те задължава да посещаваш лекциите и крайния резултат е за твоя сметка.
Пък и една квалификация в повече не вреди. Успех! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007, 21:32 
Пишеща машина
Аватар

тези квалификации истински ли са си? така де, важат ли за пред бъдещи работодатели? (тъпо, но да попитам все пак) :oops: :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007, 08:40 
Пишете, о, братя
Аватар

rueva написа:
тези квалификации истински ли са си? така де, важат ли за пред бъдещи работодатели? (тъпо, но да попитам все пак) :oops: :P

Не се занимавайте с глупости и не си давайте парите на вятъра. До сега никой за нищо не ми е искал подобни докумети и от значение /не винаги/ е само дипломата ви. Ако все пак смятате, че може да научите нещо ново за вас, което ме съмнява, може да пробвате. Факт е, че спецификата на работа във всяка фирма е различна и няма някакъв определен стандарт, по който да бъдете обучени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007, 12:12 
Пишеща машина
Аватар

sapio написа:
rueva написа:

Не се занимавайте с глупости и не си давайте парите на вятъра. До сега никой за нищо не ми е искал подобни докумети и от значение /не винаги/ е само дипломата ви. Ако все пак смятате, че може да научите нещо ново за вас, което ме съмнява, може да пробвате. Факт е, че спецификата на работа във всяка фирма е различна и няма някакъв определен стандарт, по който да бъдете обучени.

то идеята е, ча на мен ми е интересно и ми се ходи наистина :) за другото просто питах :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Повече за Центъра за образователни услуги
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007, 09:19 
В началото бе словото

Драги колеги,
от началото на 2007 г. ЦОУ е оторизиран сертификационен център за тестване на професионални умения в 46 области. Крайният резултат е получаване на световно признат сертификат чрез явяване на онлайн тест (всъщност, всички процедури по регистриране, плащане и явяване на тест са онлайн). Вижте повече на адрес: http://vue.uni-sofia.bg
Ежегодните квалификационни курсове завършват със свидетелство за професионална квалификация, подписано от Ректора и с печата на СУ. Всеки работодател има своите изисквания, но често е нужен документ, удостоверяващ квалификацията на кандидата за работа. Ето защо ЦОУ е удобно място за допълнително обучение.
Семестриалната такста е 80% от минималната работна заплата в страната към датата на записване.
За повече информация:
freefac@feb.uni-sofia.bg
или

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]