Дата и час: 02 Апр 2026, 09:46

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2007, 16:12 
На границата м/у миналото и настоящето...
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Да, актьорската игра не беше добра, но посланието успя да ме жегне и натъжи. Просто си представих колко съдби биват провалени от една-единствена грешка-за някои нищожна на пръв поглед. Да, жалкото е, че не знаем какво следва и няма как да поправим стореното. Затова първо се мисли и чувството за самосъхранение не би следвало да се удавя в изпитото количество алкохол. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2007, 20:57 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
Що не ходят да снимат в Африка, ако искат да е с поучителна цел?
Там има цели села където ВСИЧКИ са болни от СПИН. В ЮАР например след 3-4 години ще изпитват изключително остър недостиг на учители в училищата защото учителите умират от СПИН. От 43-44 милиона население, 5-6 милиона са заразени с ХИВ.
Аз мисля че истината, поднесена малко по-брутално ще накара хората да се стреснат и да осъзнаят за какво иде реч. А не после да слушам, ходейки по улицата, някакви момиченца и момченца с колко и къде са се съвкуплявали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3