Дата и час: 01 Апр 2026, 15:29

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 345 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007, 21:03 
Реалист

Благодарил (а): 0 пъти.
FeelingSad написа:
Като дойде моят ред ще има да обяснявам защо не трябва да се пие аспирин и до какви последствия може да доведе.

Стига бе, преди малко пих един. :lol: Иначе ще ме хване мускулна треска утре, от изкачване на един хълм с колелото. :lol:

FeelingSad написа:
Ако наистина е от 14:00, ще гледам да дойда, въпреки, че по това време съм на работа, но ще мина за едно 30-40 минути и пак отлитам. Още нищо не се знае де.

Съветвам те да си освободиш деня. Тези церемонии по откриването са доста по-дълги, и освен ако не смяташ да влизаш в стаята, ще направиш неприятно впечатление ако по някое време просто станеш и се изнижеш. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007, 21:23 
___
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
На мен едно момиче от горните курсове Кореистика ми каза, че миналата година отишла за 14:00, а то било от 13:00... Така че, проверете си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2007, 07:30 
В началото бе словото

Ами, центъра по кореистика е буквално залепен за ЦИЕК; реално погледнато вратата за топлата връзка с него е точно срещу вратата на Тодорина ( администрацията ).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 10:44 
Пишете, о, братя

Ех, ама сте мързели! Или администрацията е повече от зле! Или и двете! И така - 01.10.2007 - 14:00 започва откриването за кореисти, японисти и китаисти. Ще видим след това накъде и как трябва да се процедира. До скоро!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 14:46 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Нашето също.
Ето ви и програмата за тези, които я нямат.

Понеделник: 7-10 Практически корейски Павлов 153 (аудитория ли, зала ли, не знам как се води)
10-12 Странознание Бенева 153

Вторник: 7-10 Практически корейски Павлов 153
10-12 Езикознание упражнения зала 1/ Литературознание 25

Сряда: 7-10 Практически корейски Павлов 153
10-12 Езикознание зала 1
12-14 Корейски д-р Ким 132

Четвъртък: 7-10 Практически корейски Павлов 153

Петък: 10-12 Литературознание зала 1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 16:13 
Драскач
Аватар

Оооо Благодаряяяяя Feelingsad тъкмо си чаках до последния миг :) а ти не измени на обещанието си! Евала :)
Тъкмо ще се наспа в понеделник :) ако изобщо се спи.....ще има да плямпаме с приятелиии :D Нямам търпение да ви видя вечееее айде да идва понеделник :) абра кадабра!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 16:16 
Драскач
Аватар

Тази цифра 7 Kuln в предоставената от теб програма за кореисти седем часа ли е!??? УЖАС хааххаха
И още нещо.....няма свободен деннн :) ехааа от понеделник до петък....ко си мисля и аз, че ще избягам от даскало. Надявам се нашата програма да не е от седем....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 16:45 
В началото бе словото
Аватар

Ох, мале 7 часа сутринта :cry: Дано и нашата програма не е така :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 18:25 
Пишете, о, братя

Kuln, едно голяяяяямо БЛАГОДАРЯ за програмата! :D Е, няма да е чак толкова лудо, колкото си го мислех. Сериозно. :) В петък поне имаме само два часа!

А някой да има отзиви за г-н Павлов? :D Нямам търпение да видя за какво става дума! :D

Още веднъж благодаря!

П.П.: Смятам, че е доста по-удобно да сме от сутрин до обяд и да не ни се разкъсва времето, така че аз лично съм доволна, а и си представях, че всеки ден ще бъде тормоз до 12, то наистина така излиза, но поне ще бъде литературознание и то два часа. :)

А ще бъдем ли на групи по литературознание?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 19:38 
В началото бе словото

:rr: :thumbleft: :blackknight: :newb: :pain10: :tard: :3some: :confused5: :sign10: :tongue9:

:stop: :stop: :stop:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 22:21 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
FeelingSad написа:
Kuln, едно голяяяяямо БЛАГОДАРЯ за програмата! :D Е, няма да е чак толкова лудо, колкото си го мислех. Сериозно. :) В петък поне имаме само два часа!

А някой да има отзиви за г-н Павлов? :D Нямам търпение да видя за какво става дума! :D

Още веднъж благодаря!

П.П.: Смятам, че е доста по-удобно да сме от сутрин до обяд и да не ни се разкъсва времето, така че аз лично съм доволна, а и си представях, че всеки ден ще бъде тормоз до 12, то наистина така излиза, но поне ще бъде литературознание и то два часа. :)

А ще бъдем ли на групи по литературознание?!

Вероятно да, тъй като по едно и също време са дадени и литературознание и езикознание :)
Нашата програма също е така от сутринта до обед и съм много доволна :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 22:30 
Реалист

По наше време имаше два пъти седмично и ЛТЗ, и езикознание - единият път беше лекции за всички, а вторият път беше упражнения, където бяхме на две групи и се редувахме през седмица. Явно обаче има промени. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 07:26 
Пишете, о, братя

Чакайте малко. Това е програмата, която обаче не включва факултативните дисциплини, нито пък избираемите дисциплини от специалност Японистика и Китаистика. Така, че до 12:00 на обяд не мисля, че ще оставаме, ами и доста след това. Или греша?

Всъщност какво ли питам... 1-ви е утре. Дано поне тогава има някой от горните курсове Кореистика, който да обясни повече, понеже имам доста въпроси. Ако ли не... и сама ще разбера.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 10:38 
Реалист

Ако написаното от Kuln е публикуваната ви програма, определено не е само това и избираемите не са включени. При нас ги включват направо в програмата, но пък може и първия семестър да нямате нищо, знам ли...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 10:41 
Реалист

А освен това избираемите предмети нямат регламентиран час, който да съответства на останалата програма. Те се правят в зависимост от удобството на преподавателите. Случвало се е да чакаме два часа дупка между редовните предмети и някой избираем. Така че примерно може да свършвате в 12 и да чакате до 14 за избираемия. Именно затова са избираеми, за да можеш сам да си прецениш кои са ти удобни за взимане и кои не.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 345 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Следваща