Бeтон написа:
А добре. Ние като направихме Огнения меч, защо всички се скатаха?????????? И след мене сваляха плакатите. Само не бяха свалени плакатите, които залепих на кофите за боклук, защото явно не им се занимавало. И плакатите в Княжево бяха непокътнати.
Митинг да направим, ОК. Нещо друго интелигентно - да. Друг е въпроса дали някой чу. Ама стачки... и аз не знам как да ги нарека мероприятия, въобще не ме кефят. Сякаш пък даскалската стачка някой я чу. Какво като аз я чух, та чак оглушах. Да не би да зависи от мен или теб? Тея, от които зависи се правят на глухи.
Съвсем отделен е въпроса, че Янка Такева я досърбяла оная работа и измисли тая стачка. Преди избори! Че кой прави стачка преди избори???
Само да спомена...ДА!Зависи и от мен и от теб и от всички...Щото ония дет не чуват са колко?200-300 или може би 2-3.А ние колко сме? А колкото до тая Такева тая е едно огромно ЛЕКЕ...Инче трее си отстояваме правата щото иначе само ще ни тъпчат.А това, че хората(в частност студентите, за които спомена че са се покрили) са как да кажа-глуповати е друг сериозен проблем.
И наистина не мислех, че точно ти няма да подкрепиш СУ.Малко(даже много) съм изненадан:)
БТВ я да те питам като ми е паднало.Вярно, че си друга спец. ама принципа сигур е същия.Къде мога да видя за еди коя си специалност какви изборни предмети могат да се запишат(в частност ИС).Гледах списъка с избираемите ама като се кликне на някой от тях изкарва май за кои специалности е ама ми се стори нереално щото за ИС видях само 5-6 при това 3 бяха за след 2ри курс.Нещо с тия избираеми и кредити си остана една мъгла.Знам че не е това темата ама сега ми падна да те питам като по-"стар":)