Дата и час: 31 Мар 2026, 14:14

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 817 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 16:43 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 0 пъти.
дам,подвърждавам за Тодор и Дарин->и според мен е хубаво да се отиде.ако не друго поне е интересно особено лекциите :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 18:55 
Пишете, о, братя
Аватар

Ей японисти как върви?
Вие нали нямахте уводен курс и сега почвате?

Днеска си обърках стаята сутринта и влязох при вас без да искам да на 3-я етаж в залата за самоподготовка или каквото там беше :) .... Направо изглеждахте шокирани :shock: А и как се казва нисичкия господин който ви преподаваше днес рано рано ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 21:03 
Драскач
Аватар

Хахах ти ли беше този шемет :) ми как не влиза Комада сенсей и ни почва на японски....а ние с провиснали ченета като по аниметата..хахаха смях. Да беше останал, беше много много забавно. Комада сенсей е истинско бижу много добърррр и компетентен и така се усмихва все едно ни преподава колко е 2+2. Първа лекция с него ми подейства много нахъсващо понеже ни пишеше на латински....друго се случи два три часа по-късно кат почнахме Хирагана....сега само "йероглифчета" сами в главата, а съм едва на втория ред :) и като си помисля, че ни чакат оше две азбуки и половина хахах като в първи клас си чертая и рисувам и показвам и се радвам като малко дете...

Бтв днес в първа стая по Езикознание настана голямо шоу,а таз жена е толкова отвеяна, но някак си странно ми харесва. Поне човек може да се обажда без да бъде наказан в ъгъла ху-ху :twisted: а както обичам да мълчаааааа..........извинете драги китаисти не се сдържам просто да нер изцепя нещоо :) моите колеги японисти май вече свикват...
та...дойдоха индолози, иранисти и какви ли още не :) голяма обърквация с програмата и само имаше циркулация хехехе ние си бяхме в пълен състав окупирали предните редове.Най-накрая дойдоха китаисти. Оказа се, че сме трябвало да бъдем само китаисти,японисти и кореисти. Странно кореист не се вясна...Feelingsad , защо забягнахте така? :) очаквах да ти видя ентусиазираното светещо лице от нейде....за да има с кой да изхабя малко енергия....
Корлик запознах се с Фиби...ама теб не видях :) другият път се обаждайййй не се свенииии понеже аз не хапяяя само малко
:mrgreen:

Бтв някой да знае какви документи са нужни да се запишеш в библиотеката? Разбрах, че първо до Ректората се ходи..

А и да..езикознанието ми допада, поне за древността..дано утре на лекции да е по-добър лекторът:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 21:18 
Пишете, о, братя
Аватар

Хаха браво браво радвам се че сте обямдеждени (засега)
Иначе женицата по езикознание е наистина колоритна личност ние имахме при нея от 12-2 но нали арабистите сме доста и напълнихме половината аудитория.

A Lanfaer нали ме видя днеска ....като ме видиш пак да стоя самичък в коридора с чаша Necafe ела кажи едно здрасти. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 21:24 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Lanfaer написа:
та...дойдоха индолози, иранисти и какви ли още не :) голяма обърквация с програмата и само имаше циркулация хехехе ние си бяхме в пълен състав окупирали предните редове.Най-накрая дойдоха китаисти. Оказа се, че сме трябвало да бъдем само китаисти,японисти и кореисти. Странно кореист не се вясна...Feelingsad , защо забягнахте така? :) очаквах да ти видя ентусиазираното светещо лице от нейде....за да има с кой да изхабя малко енергия....
Корлик запознах се с Фиби...ама теб не видях :) другият път се обаждайййй не се свенииии понеже аз не хапяяя само малко
:mrgreen:

Бтв някой да знае какви документи са нужни да се запишеш в библиотеката? Разбрах, че първо до Ректората се ходи..

Кореистите нямаха лекции днес ;)
А иначе беше доста тъпо това, чен ик азаха да се ка1им на езикознание, а се оказа, че имаме литературознание...

По въпроса за библиотеката - студентска книжка и снимка ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 22:11 
Драскач
Аватар

Ooo Благодаря Kuln :) Аригато гозаимас хехехе туй днес го повтаряхме към 100 пъти....мисля, че благодарих като за цял живот..Ти не беше ли индология? Или си кореист под прикритие??? хехехе
А иначе Корлик..ми обаждай се, само аз ви издривам, като лудите съм..... и кафе си взел и да не почерпиш. Въпреки, че нямах нужда от кофеин :) толкоз КИ хахаха се беше стаила в мен.
По езикознание някой да има идея къде може да се намерят учебниците? Има ли ги в библиотеката в ЦИЕК? Или да се търси на Славейков. Жената (забравих и името) нищо не конкретизира.."в Египет се развива много езикознанието, а пък Вавилон център ала бала туй и ние сме го учили в седми клас...не ми се вярва да е чак толкоз опростено. Сигурно трябва по-подробно четене :downtown: какви истерии като чета какви истерии са били....усещам, че е привидно леснооо :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 22:23 
___
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Какви учебници ви трябват? Възможно е да са същите като преди четири години. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 22:24 
Twilight addict - too lost in Edward and Jake
Аватар

Дени, а.к.а. Lanfaer, тебе устата млъква ли ти :P :roll: :wink:
Кво става иначе с групата - дай инфо малко, кога ще има снимки, че да ви видя в пълен строй :)

п.с. Аз искам снимките от срещата на мейл, плссссссссс :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 22:26 
Пишете, о, братя
Аватар

Ха ! За Ки и Чакра ли сте си говорили ...Аз какъвто съм скрит аниме фен :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 23:04 
Драскач
Аватар

СНИМКИИИИ!!! :))))))))) И не се плашете ако видите някой папарак из ЦИЕК туй съм аз
До чакри не се стигна.. :)
ето и линкчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178670

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 23:15 
Драскач
Аватар

Мързи ме да ги пращам по мейл Дени :roll: така, че направо ги качих. Ам за сега още нищо.Днес първи ден :) на мен ми хареса и на Ани хехех по едно време към 13ч се споглеждаме ужасени след поредния звук от хирагана :) голям смяххх ейй тез японци бреее чудо са :)
До колкото чух важни персони са били днес в Йоридическия и са ви приветствали..така де само правистите хехе имаше някои недоволни от МО, че не са се обърнали и към тях :twisted: е светът е несправедлив за едни :) ууу какви ги говоря....и ся какво? Ще ставаш ли президент ме интересува? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 23:38 
Аватар

Снимките са мн хубави ! :) И тази на теб и Ани е страхотна .. да ми я пазиш Анито, че вече ми липсва ... и ще си я взема обратно скоро :cry:

А надписът под моята снимка е ... :shock: :lol: 8) Ще те запомня, че как :) :lol:

п.с. Скоро пак ще дойда да ви досаждам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 23:43 
Драскач
Аватар

Глава си давам, Ани не давам на турска вера :!: Колко предлагаш?
Айде идвай :0 добре си дошлааа тъкмо да има с кой да се плямпа и весели....пък и на Ани и липсваш ти какво си мислиш...днес само смс-чета ти праща :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 23:49 
Аватар

Аз не питам дали я даваш :) Аз я искам и точка ;) Моя си е от мнооого години :P

А за смс-ите, видя ли - чудо стана, тя пипна gsm и дори го използва :) По - нататък сама ще се убедиш, че това е РЯДКОСТ :roll: :wink:

И да, ще дойда, само вие ме поканете, може да е в петък или др ден, кажи кога е удобно на вас, и с нея ще говоря и така :)

+ този сенсей Комада е мн сладък :)
п.с. Какво е сенсей ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007, 23:50 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Честито ви почване :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 817 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 55  Следваща