Хахах ти ли беше този шемет

ми как не влиза Комада сенсей и ни почва на японски....а ние с провиснали ченета като по аниметата..хахаха смях. Да беше останал, беше много много забавно. Комада сенсей е истинско бижу много добърррр и компетентен и така се усмихва все едно ни преподава колко е 2+2. Първа лекция с него ми подейства много нахъсващо понеже ни пишеше на латински....друго се случи два три часа по-късно кат почнахме Хирагана....сега само "йероглифчета" сами в главата, а съм едва на втория ред

и като си помисля, че ни чакат оше две азбуки и половина хахах като в първи клас си чертая и рисувам и показвам и се радвам като малко дете...
Бтв днес в първа стая по Езикознание настана голямо шоу,а таз жена е толкова отвеяна, но някак си странно ми харесва. Поне човек може да се обажда без да бъде наказан в ъгъла ху-ху

а както обичам да мълчаааааа..........извинете драги китаисти не се сдържам просто да нер изцепя нещоо

моите колеги японисти май вече свикват...
та...дойдоха индолози, иранисти и какви ли още не

голяма обърквация с програмата и само имаше циркулация хехехе ние си бяхме в пълен състав окупирали предните редове.Най-накрая дойдоха китаисти. Оказа се, че сме трябвало да бъдем само китаисти,японисти и кореисти. Странно кореист не се вясна...Feelingsad , защо забягнахте така?

очаквах да ти видя ентусиазираното светещо лице от нейде....за да има с кой да изхабя малко енергия....
Корлик запознах се с Фиби...ама теб не видях

другият път се обаждайййй не се свенииии понеже аз не хапяяя само малко
Бтв някой да знае какви документи са нужни да се запишеш в библиотеката? Разбрах, че първо до Ректората се ходи..
А и да..езикознанието ми допада, поне за древността..дано утре на лекции да е по-добър лекторът:)