Дата и час: 03 Апр 2026, 17:02

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 368 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 22:00 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Bootylicious написа:
Аз съм първи курс География и имам един въпрос...Утре ли ще си разберем програмата, или я има някъде из нета...и
някой има ли учебници за 1ви курс, ако да-ЛС! :notworthy:

Програмата утре на таблото ще я видиш , заедно с групите по предметите . А учебници - за целта има библиотека ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2007, 15:17 
В началото бе словото

Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
А и да питам - мисията невъзможна ли е местене от География в Туризъм,признават ли се част от изпитите и тн...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2007, 17:12 
Живее, за да пише
Аватар

Lonely_ написа:
Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
А и да питам - мисията невъзможна ли е местене от География в Туризъм,признават ли се част от изпитите и тн...
misiqta e napulno vazmojna ot geografiq v turizam-az sam dokazatelstvoto za tova:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2007, 17:56 
В началото бе словото

visez написа:
Lonely_ написа:
misiqta e napulno vazmojna ot geografiq v turizam-az sam dokazatelstvoto za tova:)

Eйй вдъхна ми надежда :D А какъв профил си си избрал/а?Педагогически или другия?И какъв успех имаше когато се мести?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2007, 19:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Тя избра Другия профил. И аз него избрах, ама нещо с времето почнах да си мисля че съм направил грешка. Има и обратния случай, така че не мога ти кажа. Мене лично избираемите предмети в първи курс не ми харесаха много, а като ходих на педагогическа психология да видя какво е, ми беше доста интересно. Може би някой който вече е завършил или големите батковци и каки да кажат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007, 09:04 
В началото бе словото

Lonely_ написа:

Педагогическият профил ти дава предимството след тези четири години да имаш тапия за учител по география . След това ако запишеше друга магистратура , можеш да практикуваш 2 професии . Иначе по някое време имаш хоспетиране , а мисля в 4ти курс имаш практика да преподаваш в някое училище .
Аз като бях първи курс не сме избирали м/у педагогически и бакалавърски курс , бяхме си бакалавърски , а педагогически се избираше в трети курс. И аз не съм го избрала всъщност ....... Надявам се да съм била полезна :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007, 11:32 
Живее, за да пише
Аватар

Lonely_ написа:
visez написа:
Lonely_ написа:

Eйй вдъхна ми надежда :D А какъв профил си си избрал/а?Педагогически или другия?И какъв успех имаше когато се мести?
дам каза Колегата,че избрах без педагогика.,защото знаех.,4е ако не се преместя и си завърша География не бих се занммавала с преподаване-хах горките деца :lol: ....
Иначе за местенето 2 са главните и големи пречки-изпълниш ли ги другото е сравнително лесно.Значи трябва да си минала езика в СУ а както знае6 тея имат баси космическите критерий :evil: и 2тото по-кофти нещо е да си минеш МГК-то .....твааааа за мен 3 беше супер щастие и връх :shock: :lol: супер смотан изпит не вярвам някой да му е било приятно тва МГК .. :)
за успеха-5.30 ми беше
АА за изпитите дали се признават- ами да ти кажа ако мислиш да се местиш догодина си запиши от избираемите сега Философия.,Обща икономическа теория, а 2рия семестър Информатика.. тея изпити сега ще ми ги признаят + и един по обща физи4еска география:)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 14:54 
В началото бе словото

Моля,някой от колегите от по-горните курсове да каже какви са отзивите за избираемата дисциплина ВАКИ-лесно ли се взима изпита,какво представлява той и държи ли се на посещения на лекциите и упражненията? Също така и относно География на туризма-малко повече инфо относно изпита и всичко свързано с дисциплината?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 15:37 
В началото бе словото

iztre6tenqlka написа:
Моля,някой от колегите от по-горните курсове да каже какви са отзивите за избираемата дисциплина ВАКИ-лесно ли се взима изпита,какво представлява той и държи ли се на посещения на лекциите и упражненията? Също така и относно География на туризма-малко повече инфо относно изпита и всичко свързано с дисциплината?

Аз съм 4ти курс и този семестър имам ВАКИ . Миналата година на колегите беше само курсова и нямаха присъствие .
За туризма ако сте при Казачка - "честито !" :lol: Ходете си , търпете я колкото и да е трудно , че после лошо става . Пишете и всички малоумни задания , ходете си при асистентката също . Да няма като при нас опъване на нервите в края на семестъра ! Иначе изпита по туризъм е тест никак не труден и отиде на изпита по раничко от казания час ...за ваше добро е да не закъснявате :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 16:11 
В началото бе словото

ОК, мерси много! Значи с една дума- ВАКИ е по-добрия вариант... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 16:21 
В началото бе словото

iztre6tenqlka написа:
ОК, мерси много! Значи с една дума- ВАКИ е по-добрия вариант... :roll:

Е виж сега , туризма е интересен и приятен , ама ако и тая година го води Казачка ....тя не е съсвем в ред просто...а ако не е тя запиши го ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 18:16 
Живее, за да пише
Аватар

ей и ние сме при Казачка /1ви курс Туризъм / и го караме заедно с 3ти курс География ,само че тяхното се казва "география на туризма.',нашто е Основи на Туризма.. :) за изпита каза.,чее е тест и че бил някаф лесен.... да видим как ще е :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 21:51 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
я да питам аз вие учите ли Геохимия и Геоморфология или това го учат само геолозите :roll: Ако го учите , кажете трудни ли са и за какво всъщност се разправя в Геохимията :roll: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 22:08 
Artificial Love
Аватар

sientelo написа:
я да питам аз вие учите ли Геохимия и Геоморфология или това го учат само геолозите :roll: Ако го учите , кажете трудни ли са и за какво всъщност се разправя в Геохимията :roll: :shock:

Геоморфологията, маскирана като "Обща Геоморфология" (частна такава май няма да имаме :lol: ) я учихме във втори курс.
На мен лично ми бяха интерсни упражненията (Кънев е пич :) За лекции нямаше сила, която да ме вдигне :oops: ). Брои се за труден изпит.
А с Геохимията май географите нямат сблъсък. (благодаря на всички богове за което :roll: )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007, 11:18 
В началото бе словото

Diva_Magia написа:
sientelo написа:

Геоморфологията, маскирана като "Обща Геоморфология" (частна такава май няма да имаме :lol: ) я учихме във втори курс.
На мен лично ми бяха интерсни упражненията (Кънев е пич :) За лекции нямаше сила, която да ме вдигне :oops: ). Брои се за труден изпит.
А с Геохимията май географите нямат сблъсък. (благодаря на всички богове за което :roll: )

Да ама имаме сблъсък с Картография и "любимото" ПГК :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 368 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Право - всички курсове

[ Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22 ]

в Студенти - общ форум

Ice_Spirit

329

20301

01 Ное 2006, 16:49

shanna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Психогия -всички курсове

в Студенти - общ форум

bubi.to

10

870

25 Окт 2006, 22:15

Плазмодий Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Право - всички курсове 2

[ Отиди на страница: 1 ... 56, 57, 58 ]

в ЮФ

Crematory

866

104304

23 Мар 2013, 22:42

Mablung Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. МО-всички курсове (reloaded)

[ Отиди на страница: 1 ... 29, 30, 31 ]

в ЮФ

Creed

451

47661

03 Окт 2010, 15:17

nadejdichka Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Политология - за всички курсове

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Студенти - общ форум

Did4eto

52