@Pisobella
1. Имах предвид че живея в София а не в Село София. Това с "люпенето", ах колко описателна дума само, според мен си е селяния, особено на обществени места. Виж в некоя циганска махала може и да е нормално. Незнам дали Пловдив е квартал на София но в моя край не е толкова модерно явно да се лУпат семки в парковете. Всъщност не мисля че и за всички софиянци това е нещо нормално.
2. Искам пак във Франция

Щото имам роднини дето не съм ги виждал от сумати време
3. За малките деца... оф недей че онзи ден с Faith подхванахме една тема за малките момиченца и стана страшно

А иначе не ми пречат, да си живи и здрави
4. Не
5. Същото квото и за химията, а и за биологията, и за математиката, абе се неща от които не разбирам. Говори се че с малко повече умствен капацитет, логична мисъл и установените закони, не е толкова трудно.
6. Не бе човек никакви макети

имам приятели които са зарибени ама аз така и не се поведох по тях
7. Иска ми се да се возя със самолет понеже до сега не ми се е случвало, а иначе не съм някакъв запален любител на самолети или пък познавач
8. Еее тука вече уцели, все пак съм роден на морето. Ама няма да ми повярваш ако ти кажа че на голям кораб не съм се качвал до сега и на далечно плаване не съм ходил. Много съм зарибен по тия суперлуксозни яхти-кой ли не е
9. Е първото за което се сещам е една огромна цистерна която забелязах докато карах шоф.курсове навремето. Нистина беше ОГРОМНА, бяла около 50м дължина 10 ширина и 15 височина. незнам какво пренасяха. Помня че камиончето на което я бяха натоварили издишаше. наистина толкова огромен съд за превоз на петрол ли беше незнам, не бях виждал.