|
-а. Момиче съм.
Аз никога не препоръчвам онова, което ще хареса на другите. Аз препоръчвам онова, което е харесало на мен, така че ще се радвам, ако ти правиш същото.
Ето, например, гледала съм Захари Бахаров твърде малко, за да изкажа мнение - към момента не е сред любимците ми, но ти насочваш вниманието ми към него. Щом другите наистина намират нещо у него, значи вероятно просто трябва да се вгледам по-внимателно.
Мнението ми не може да се промени само по отношение на Сфумато и театър София. Всичко останало е въпрос на конкретни заглавия и интерпретации, а не толкова на театри (при все, че най-често "задоволявам" театралните си щения с Т199).
Обобщено казано, актьорите, към които бих насочила вниманието на всеки, са изключително непопулярни (извън професионалните театрални среди): Георги Спасов ("Шейкспир" и "Никой не знае, че съм куче" в 199, през март ще има и премиера там, "Комедия на слугите" в Армията, "Честна мускетарска" в Младежкия (странен спектакъл е, много смислен, не го подминавайте), "Храбрият шивач", "Картонени мечти" - в Ариел театър и "Барон Мюнхаузен" (в 199 и Ателие 313), Румен Гаванозов ("Кълбото", "Ние, врабчетата", "Пинокио - забранено за деца" - всички са в ЦКТ), Красимир Недев ("Никой не знае, че съм куче" в Т199 и в много неща на Младежкия), Петър Калчев ( "Шейкспир" в 199 и в почти всичко на МГТ) - за последния, все още с много малко резерви (но все пак, той е истинската звезда сред младото поколение според мен).
От жените имам 3 любимки, които могат да направят чудеса - Снежина Петрова, Вяра Коларова и Мая Новоселска (при все, че последната е много характерна и не става за всичко).
Ginger,А твоите любимци (освен Захари Бахаров)? Постановки (впрочем, за Хъшове съм напълно съгласна, някъде го бях писала това)?
Последно - блогът в подписа ми е предимно за спектакли - такива, каквито аз съм ги видяла. Не претендирам за изчерпателност и обективност, само за искреност.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|