Дата и час: 20 Яну 2026, 16:59

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007, 13:47 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ами гадното в случая е че нямаш никаква информация и не знаеш дали ще учиш или не... може да спечелиш някой лев, както каза Свилена, може на бригада... много неща. А никой не дава офиц.инфо за стачката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007, 20:26 
В началото бе словото

Шепот написа:
Плазмодий написа:
бе как ще стачкуват,нали такси плащаме,нека стачкуват ама и пари да връщат,ба

Е баш това щях и аз да кажа!!! На нищо не прилича това, аман вече! А на нас учителят по Увод в книгоиздаването ни каза, че има риск да СУ стачкува и ни даде пример как като ходил в Гърция през август, студентите още учели, защото доучвали двата месеца стачка там. егаси, това и нас ли ни чака. Писна ми, писна ми, писна ми. :/

Ти не го слушай Гришата Атанасов - той нищо не знае. него не го бръсни и за слива. ако ще се обръщаш към някой то е: Милена Цветкова - не ти го препоръчвам, детското в теб ще умре веднага, или Алберт Бенбасат - той е истинския лидер в Печат и книгоиздаване. Гришата се пита за нещо - само!!! и единствено ако първите двама или деканката и Ичева нямат информация. Гришата е некомпетентен по административни въпроси.
Заявявам ти го от 100% личен опит тъй като съм 4 курс книгоиздаване и съм минала по всички простотии в специалност книгоиздаване.

Последна промяна manutdfcana на 20 Яну 2008, 09:09, променена общо 5 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2007, 14:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Един приятел ми каза, че негов приятел, нз как, но бил разбрал че СУ ще получат опълнителните субсидии, ако не се лъжа 51млн лв. Колко е вярно нз, но приятелят ми ми каза, че неговия приятел е сигурен... На мен ми се иска да има стачка за да мога да седна и да стигна и до 6тите лекции щото съм още на 2те...:):):)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2007, 19:25 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
и аз нямам нищо против малко почивка...ама мъничко.. няколко дни :") не повече..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2007, 20:56 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
manutdfcana написа:
Шепот написа:
Плазмодий написа:
бе как ще стачкуват,нали такси плащаме,нека стачкуват ама и пари да връщат,ба

Е баш това щях и аз да кажа!!! На нищо не прилича това, аман вече! А на нас учителят по Увод в книгоиздаването ни каза, че има риск да СУ стачкува и ни даде пример как като ходил в Гърция през август, студентите още учели, защото доучвали двата месеца стачка там. егаси, това и нас ли ни чака. Писна ми, писна ми, писна ми. :/

Ти не го слушай Гришата Атанасов - той нищо не знае. него не го бръсни и за слива. ако ще се обръщаш към някой то е: Милена Цветкова - не ти го препоръчвам, детското в теб ще умре веднага, или Алберт Бенбасат - той е истинския лидер в Печат и книгоиздаване, но внимавай и с него. Гришата се пита за нещо - само!!! и единствено ако първите двама или деканката и Ичева нямат информация. Гришата е некомпетентен.
Заявявам ти го от 100% личен опит тъй като съм 4 курс книгоиздаване и съм минала по всички простотии в специалност книгоиздаване.

Цветкова и Бенбасат не ми преподават, а както ги описваш не започвам да горя от желание да тичам при тях да ги питам каквото и да е. За деканката също не съм слушала мили неща. Коя е Ичева?
Радвам се да открия във форума още един човек от нашата специалност^^

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2