|
Ще ходим с още няколко души от курса на театър точно тогава (Шекспир за -амнайсти път), така че няма да мога да дойда. А дори и да можех, да ти кажа честно, не бих дошла. Не ми се занимава с нищо подобно, сложно е за обяснение. Просто вече съм достатъчно голяма, за да знам, че тази практика няма да се промени, колкото и на когото да обяснявате, защото догодина някой друг ще прави програмата и пак ще са налице същите глупотевини. Явно съм чела твърде много Оруел, но започвам да придобивам усещането за фаталистична предопределеност (тй де, разбрахте ме...) и бюрократична безизходица, единственият вариант за излизане от която е да се спасявате поединично.
Разбира се, не казвам, че не трябва да правите опити - човек така се учи, но аз моите опити вече съм ги направила и поуките съм си ги извадила. Ако закъсате много, ще дойда да помогна, естествено, но трябва да знаете, че администрацията има готови отговори за всичко и защо то не може да бъде направено. Затова и ви казвам за 77ма, за да имате вие готов контра-отговор. За всеки случай се подгответе както ви казах - вижте програмата за петък вечер хубаво и си намерете свободна зала, която да изискате. Да видим какво ще измислят, за да не ви я дадат.
Разчитам, че съм била разбрана правилно и държа да знаете, че съм тук за всякакви съвети, когато става дума за изпити, курсови, отношения с преподаватели и т.н.т. Но, честно, тоя филм със студентското участие в съвета и т.н.т. вече съм го гледала. И финала му знам.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|