Извинявям се, че ще се намеся, но случайно попаднах на този АПСУРД
Аз съм работила в тази фирма и изкам дебело да подчертая, че всичко написано за тази фирма е злобна лъжа и за да не бъда голословна че обясня и защо.
Въпросната жена, която работи като моя колежка ТОЧНО ТРИ ДЕНА И НА ЧЕТВЪРТИЯ НЕ НЕ ПОЯВИ НА РАБОТА ЩЕ ГОВОРИ ЗА КОРЕКТЕН РАБОТОДАТЕЛ. Изпраща дъщеря си на петия ден (защото та няма очи да дойде лично) за да бъдат изплатени тези три дена на майка й.
ПИТАМ ВАС ВИЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ НА МЯСТОТО НА РАБОТОДАТЕЛЯ?
Същата тази после заплашва с физически саморасправи и палежи, ако не и бъде платено за тези три дена. Тези дни са в едномесечният и срок на обучение, за който тя говори.
Искам да отбележа, че не защитавам този работодател, а излагам фактите такива каквито са а пак вие сами може да си направите заключенията.
ЗИМО ЕТ винаги е била изключително коректна към своите служители и винаги ми е изплащала аванса и заплатата в точния размер и винаги на време и НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА ПРОБЛЕМИ С НЕЯ. Едни от най коректните работодатели които съм имала някога са били в тази фирма и е срамота такава като моята бивша колежка да пише толкова глупости и неверни неща по нейн адрес. Нека да се замисли върху своето поведение и отношение, към тези които и дават хляба в ръцете, защото с това тя няма да има проблеми само в тази фирма.
Пак казвам, че неискам да защитавам тази фирма, просто никога не съм видяла нищо лощо от нея ами точно обратното.