Дата и час: 19 Яну 2026, 01:14

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2007, 16:07 
Инатче
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
не вярвам,че ще има матури.аз ги подкрепям честно казано,защото такива фрапиращи оценки съм виждала и получавала,че не е истина.не може на 4 човека с еднакви решения да се лепнат 4 различни оценки и да се поправят съвсем различни неща или пък да ми обясняват как трябвало да ми пишат 5,защото 6-ците в дневника щели да станат прекалено много :shock: .да не говорим,че има училища,в които 6 се получава и без да влизаш в час.ами аз се чувствам ощетена :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007, 16:20 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
Не знам, но днес Вълчев трърдо каза по НОВА, че е решен да има матури и не спомена за пордобности.Само се изказа от рода на 'Учениците като са дошли един ден да викат под прозорците на министерството и какво..'
Така че му мислете.Човека няма намерение да вижда, чува или мисли за нашето положение(ако знае въобще какво е то това чудо)
Питат го колко пъти толкова време и той - нищо.Само "Ще има матури ТОЧКА" и само това.До точката стигаме всички от там нататъка - НУЛА...или по-скоро ми се вижда минус безкрайност. :evil: :evil: :evil:

ПП: Работата е много зле.Щом с учителите нищо не стана и президента буквално ги накара да влизат в клас с нищо подписано, на къде сме тръгнали ние?Да ни обърнат внимание ХА ХА ХА, я стига.В кой век живеем, в коя държава .....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007, 21:57 
The bombardier
Аватар

Благодарил (а): 125 пъти.
1. От девети клас (сега съм първи курс) учителите по БЕЛ ни повтаряха, че ние сме щастливци, защото матурите ни се разминават с една година. Ние пък се присмивахме на малките, сегашните кандидат-студенти, че са прецакани. Тоест от поне 4 години се знае, че ще има матури. Защо вашите учители не са ви казали, не зная. :roll:

2. Миналата година имаше пробни матури в някои случайно избрани училища, включае моето. (е, гъзари сме и това е :) ) Тестът беше елементарен. Не бях чел повечето произведения/автори, но бях сигурен за отговорите на почити всички въпроси. По граматика се иска само да познаваш правописа и пунктуацията. За есето имахме 4 (доколкото помня) страници, на които трябваше да анализираме откъс от Песента на колелетата. Това беше цялата матура. Честно казано не виждам нищо трудно, ако човек си е грамотен и съвестен.

3. В САЩ имат хем матури, хем кандидат-студентски изпити, хем трябва да пишат по един куп есета за всеки университет, в който кандидатстват. Т.е. не на нас ни е най-тежко.

Накратко - одобрявам матурте и смятам, че поне от страна на министерството са въведени коректно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007, 10:28 
Master Of Puppets
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Lord написа:
1. От девети клас (сега съм първи курс) учителите по БЕЛ ни повтаряха, че ние сме щастливци, защото матурите ни се разминават с една година. Ние пък се присмивахме на малките, сегашните кандидат-студенти, че са прецакани. Тоест от поне 4 години се знае, че ще има матури. Защо вашите учители не са ви казали, не зная. :roll:

2. Миналата година имаше пробни матури в някои случайно избрани училища, включае моето. (е, гъзари сме и това е :) ) Тестът беше елементарен. Не бях чел повечето произведения/автори, но бях сигурен за отговорите на почити всички въпроси. По граматика се иска само да познаваш правописа и пунктуацията. За есето имахме 4 (доколкото помня) страници, на които трябваше да анализираме откъс от Песента на колелетата. Това беше цялата матура. Честно казано не виждам нищо трудно, ако човек си е грамотен и съвестен.

3. В САЩ имат хем матури, хем кандидат-студентски изпити, хем трябва да пишат по един куп есета за всеки университет, в който кандидатстват. Т.е. не на нас ни е най-тежко.

Накратко - одобрявам матурте и смятам, че поне от страна на министерството са въведени коректно.

Абсолютно вярно. То просто няма какво повече да се каже... :idea:

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Петиция против закриването на Центъра по тракология!

в България

Jamesmagno

4

736

15 Яну 2010, 20:54

alter ego Преглежда последните мнения