Дата и час: 19 Яну 2026, 16:43

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Поредна жертва на полицейския терор!!!
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007, 00:01 
Дръменбейсонафт
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Източник: http://www.sport1.bg/sport1/node/71662
Този въпрос надхвърля темата за спорта и футболното хулиганство. Тази тема е за полицейския произвол...за това, че в държава която беше преобърната с главата на долу заради смъртта на 1 полицай сега бива разтърсена от ново убийство - този път на невинния Габриеле Сандри.
Да! Този проблем надхвърля дори границите на Италия...той е и наш, роден!
До кога ще търпим произвола на правораздавателните органи?! До кога ще бъдем жертви...до кога те ще стрелят, а ние ще бъдем улучвани...
A.C.A.B!!!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007, 17:55 
Легендарен флуудър
Аватар

Правилника на Раздела написа:
Чл.3. (1) Изрично се забраняват всякакви изказвания, призоваващи към насилие, репресии и геноцид над каквито и да било общности (социални, етнически, религиозни, национални, професионални и т.н.).

Надявам се да се придържаш към изказването на възмущението от произвола, и да коментираш начини за преодоляването му, защото това "Докога те ще стрелят, а ние ще бъдем улучвани" звучи като "да ги стреляме и ние!"

А че има произвол - показателно е как когато полицаи блъсне семейство, изведнъж се оказва, че едва ли не те нарочно са се върлили под гумите (случай отпреди няколко години в ж.к. Дружба 1), но чак пък да стрелят наред...

Взимат подкупи, да, не са професионалисти, да, но не бих казал че в България има терор и произвол. Стрелящите са изк;ючения, а не правило.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007, 19:30 
Дръменбейсонафт
Аватар

Изглежда не съм бил разбран правилно. Не призовавам към насилие, а точно обратното...
Искам ние, данъкоплатнице да се замислим какви хора издържаме...това е всичко...
И случая с Чората може да бъде засегнат...както и безброй много...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 11:44 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Благодарил (а): 182 пъти.
Човече напомняш ми на един таксиджия онзиден, който ме вози и който псуваше света, че са му забранили да си ползва антирадара. Когато се опитах да му обясня, че някак си не е много редно той така или иначе да си го ползва той започна да вика че и той имал право да се крие от полицаите след като те се криели по храстите да го ловят, разбираш ли...

Мисълта ми е, че просто... в последните месеци започвам все повече и повече да намразвам хората в държавата, които май си нямат идея от понятието за държава, а само псуват, че не им създавала условия да живеят нормално. И в същото време те не правят нищо за да може държавата да живее нормално :?

А ще ме прощаваш, ама по-големи боклуци от разярените футболни фенове не съществуват. Особено пък от онези в италия...

Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 13:58 
Дръменбейсонафт
Аватар

А какво заслужава таксиджията а? Куршум във врата ли???
А понятието за държава ми е пределно ясно.
Като човек който плаща данъци имам право да изисквам имам правото да съм недоволен...особено когато не се спазват закони, които както аз така и полицая сме принудени да спазваме...
Имам правото да поискам сметка от всеки един полицай за действията му, защото аз му плащам заплатата...защото аз издържам децата му.
Радар-антирадар...тва са бели кахъри на някаф бакшиш...тука говорим за човешки животи и то не на човек който се е биел или е нарушавал закона...та той си е седял в колата в крайна сметка...
Или искаш да кажеш че държавност няма???
Че няма адекватни правораздавателни органи???
Еми тогава защо да си плащам данъците??? Защо да издържам човек който очевидно е некадърен...и даже опасен за околните???
И моля те запознай се с биографията на "Разярения боклук, футболен фен от "и"талия" "

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Поредна жертва на полицейския терор!!!
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 17:18 
Форумно зомби

Дичоу написа:
Източник: http://www.sport1.bg/sport1/node/71662
Този въпрос надхвърля темата за спорта и футболното хулиганство. Тази тема е за полицейския произвол...за това, че в държава която беше преобърната с главата на долу заради смъртта на 1 полицай сега бива разтърсена от ново убийство - този път на невинния Габриеле Сандри.
Да! Този проблем надхвърля дори границите на Италия...той е и наш, роден!
До кога ще търпим произвола на правораздавателните органи?! До кога ще бъдем жертви...до кога те ще стрелят, а ние ще бъдем улучвани...
A.C.A.B!!!

Явно си фен на Лацио,ако съдя по аватара ти.Първото което ще ти кажа и ти сигурно го знаеш е,че феновете на Лацио са едни от най-лудите в цяла Италия и особенно групировката(IRRIDUCIBILI) в която е бил и загиналото момче.Казваш това е полицейски произвол така ли?
А през февруари тази година на мача Катаня-Палермо когато един фен на Катаня съвсем брутално уби полицай,това какво е според теб?Пак полицейски прозвол може би? Съжалявам за загиналото момче,бил е млад,но всеки който ходи на мач в Италия съм сигурен че знае какво го очаква по стадионите(особенно в дерби мачовете) И при това полицая е бил неволен свидетел(бил е цивилен) по това време.Друг въпрос ще ти задам.Защо изобщо феновете на Лацио и Ювентус са се засекли там?Много добре знаеш защо-организира ли са си бой(което се среща и тук в България) Пак казвам за мен това не е полицейски прозвол.Просто полицаят се е опитал да прекрати този бой,но е станал случаен изтрел и момчето е загинало.Това е моето мнение по този въпрос

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 17:22 
Spiritchaser
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Футболните хулигани са боклуци. Разбирам да си страстен фен на някой отбор - това е нормално. Но да се правят такива неща като организиране на боеве и прочие си е чиста лудост. Ако го нямаше това явление, нямаше и да се стига до сблъсъци с полицията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 17:41 
Дръменбейсонафт
Аватар

Митака@
Много уместно визираш случката с убития полицай. Да, полицай беше убит и то от запалянко...НО държавата взе драконовски мерки - намали капацитетите на стадионите,намали квотата за гостуващите фенове, даде по- големи правомощия на полицията...
Ответната реакция на държавата бе налице....сега ми е интересно какво ще се случи....вчера беше погребението на Габриеле Сандри...едно е сигурно той няма да бъде забравен от феновете, но дали ще бъде запомнен от държавата...дали тя ще вземе същите драконовски мерки с/у полицията каквито взе преди половин година???
Искрено се надявам да го направи...
Не знам до колко си запознат със законодателството в България, но ако полицай реши че на демонстрация, митинг, протест..контрола му се изплъзне той има право без разрешение да бие всичко наред, включително бременни жени и деца...
Аз не искам жена ми да е жертва на това, а ти???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 17:42 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Smoking Mirror написа:
хората в държавата, които май си нямат идея от понятието за държава
Не е "май". Нямат си.
Smoking Mirror написа:
А ще ме прощаваш, ама по-големи боклуци от разярените футболни фенове не съществуват. Особено пък от онези в италия...
За това съм съгласен, но италианските определено не са най-лошите. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 17:45 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Дичоу, братле, не може да сложиш такъв линк и кръстиш темата така... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 18:07 
Форумно зомби

Дичоу написа:
Митака@
Много уместно визираш случката с убития полицай. Да, полицай беше убит и то от запалянко...НО държавата взе драконовски мерки - намали капацитетите на стадионите,намали квотата за гостуващите фенове, даде по- големи правомощия на полицията...
Ответната реакция на държавата бе налице....сега ми е интересно какво ще се случи....вчера беше погребението на Габриеле Сандри...едно е сигурно той няма да бъде забравен от феновете, но дали ще бъде запомнен от държавата...дали тя ще вземе същите драконовски мерки с/у полицията каквито взе преди половин година???
Искрено се надявам да го направи...
Не знам до колко си запознат със законодателството в България, но ако полицай реши че на демонстрация, митинг, протест..контрола му се изплъзне той има право без разрешение да бие всичко наред, включително бременни жени и деца...
Аз не искам жена ми да е жертва на това, а ти???

Сравнението е адски неподходящо и не виждам нищо общо между това което стана в Италия и това което искаш да кажеш,че може да се случи и тук.Двете неща са коренно различни.

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 18:28 
Дръменбейсонафт
Аватар

Става дума за правомощията на полицията...става въпрос за отговорността която е възложена на тази институция за да пази реда...и в крайна сметка какво се случва на практика...
За това че оръжието му е дадено да стреля когато чужд живот е застрашен, а не "предупредително" да застрелва хора докато седят в колите си...
На същия човек в България ще му дадем палка плюс щит и ще го пуснем да "опазва реда"...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 18:38 
Форумно зомби

Дичоу написа:
Става дума за правомощията на полицията...става въпрос за отговорността която е възложена на тази институция за да пази реда...и в крайна сметка какво се случва на практика...
За това че оръжието му е дадено да стреля когато чужд живот е застрашен, а не "предупредително" да застрелва хора докато седят в колите си...
На същия човек в България ще му дадем палка плюс щит и ще го пуснем да "опазва реда"...

А полицията какво трябва да прави тогава?Тя е именно за това-да опазва реда в съответната държава.А където казваш държавата да вземе мерки срещу полицията.Какви мерки?Да им ивземе оръжията ли?

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007, 01:02 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Благодарил (а): 182 пъти.
Дичоу написа:
Става дума за правомощията на полицията...става въпрос за отговорността която е възложена на тази институция за да пази реда...

И аз това питам де :P Що всички се опитват да се скрият/избягат от полицията/данъчните?

Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007, 12:34 
Дръменбейсонафт
Аватар

А щом успяват...пак питам КАКЪВ Е СМИСЪЛът ДА ИМ ПЛАЩАМ ТОГАВА???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща