Драги ми Томазо, броиш и ФА Къп, броиш и невзетия финал за ШЛ. Еми хубаво, ако съпоставим нещата така, къде ги виждаш тези 4 години "буферен период" в Юнайтед? Нека ти помогна

2003 взеха шампионата в Англия, 2004 - ФА Къп, 2006 - Купата на Лигата, 2007 - 1-ви в шампионата, полуфинал в ШЛ и финал за ФА Къп... Така, като гледам... само 2005-та са "на сухо"
Нека обърна внимание на нещо друго в коментарите ти

цитирам: "За другия колега, който критикуваше думата "старчета", да обясня само, че Скоулс, Гигс, Невил, Ван дер Саар, Харгрийвс, Браун, Рио Фърдинанд и т.н - това е половината отбор на Юнайтед"... значи първо слагаш под този знаменател играч като Харгрийвс, който е на 26, а после твърдиш, че 25-26-годишната възраст е златна за един играч и т.н. Последно? По принцип съм съгласен, даже бих казал и че до към 28 един играч е в най-добрите си години. Обаче усещаш ли, че сам си противоречиш?
За значителния брой играчи на Юнайтед, участвали в требъла от 99-та също не съм съгласен. Те са 3-ма

Гари, Гигс и Скоулс. Ако това е значителен брой, здраве му кажи

А от друга страна едва ли ще отречеш, че при всяка смяна на поколенията е задължително да има по-възрастни и доказани играчи с авторитет, които да насочват по-младите, да им служат за пример и т.н.
Иначе конкретно за мача, много жалко, че Юнайтед не успяха да задържат преднината си, аз лично от Челси не се притеснявам - при тях успехите дойдоха с Жозе Моуриньо, с него и си заминаха