Дата и час: 21 Яну 2026, 04:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007, 22:24 
Живее, за да пише
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Моето момиче, вземете си го д-р Желев и си ставайте на крака колкото пъти поискате, обичайте си го и т.н.! Фактите са такива, а дали има нещо нередно няма да кажеш ти, нито аз, а съда! Аз имам чудесно отношение към Стара Загора и съм щастлив града да върви добре. По отношение на другите ти думи- струва ми се не ме познаваш достатъчно добре, за да си позволиш да говориш- запознай се по-подробно, ела подготвена и тогава говори. Оценките ти ме засягат толкова, колкото могат да ме засегнат думите на някой пийнал непознат, който си говори по улицата. По отношение на Евгений Желев мнението ми е било едно и също винаги- след проверката на сделките сключени по негово време ще видиш, че съм имал пълно основание.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007, 22:34 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Росене, достатъчно добре те познавам. Точно затова говоря. Но вече няма да го правя - не заслужаваш. Тази тема не си струва дори да бъде четена, понеже е недостойна - подобно на теб.
И не съм твое момиче - съжалявам, ако ти се е искало. Нито си ми на годините, нито си ми на акъла, за да се отнасяш така покровителствено.
Продължавам да твърде, че познавам града си по-добре от теб и да смятам, че си гъзоблизец и следваш по петите силните на деня. което, впрочем, е похвално, моето момче...
Лека нощ и се извинявам за персоналното "отношение" - някои любезности все някога трябва да се кажат. Аз съм дотук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007, 22:47 
Живее, за да пише
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Познаваш ме? Не си личи, иначе нямаше да ми говориш по този начин, но това е въпрос и на възпитание. Господ не ме е умопромачил, за да съм искал да си "мое момиче", не отговаряш на нито едно изискване, като започнем от възпитание и стил и свършим с други оценки, които поради факта, че си момиче /все пак/ ще премълча.
Гъзоблизец е хубава дума, описваща партийната вярност на младите социалисти :wink: Кой е силен на деня? Да не си ме видяла под ръка със Сергей Станишев? Или вече признаваш "мутрата" за "силен на деня"? И аз няма да си разводнявам темата като отговарям на несъстоятелни хора, които разбират от политика колкото петел /любимо животно на премиера и партията му :wink:/ от тригонометрия! Моята твърда позиция дразни някои ниски по ръст и по дух хора, но не си струва да им се отделя внимание- чувстват се излишно значими.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2