И аз ви каня да питате и във
Форума на ФЖМК, защото там по-често ще ви отговарят "по-големите".
За ИБЖ първо, щом ви е стресирал теста: Значи, аз дадох две бройки "Държавност..." на Гари от Ж (едната е моя, другата на Ели) - изпълнил съм си дълга към създаването на приемственост във Факултета
По принцип тестът се взима и без да сте прочели книгата на Зи Кей, стига да сте чели поне един-два пъти "История на българската журналистика" на Г. Боршуков. Аз по някакво случайност успях да се отърва от два въпроса за лятото (изкарах 16 точки от 20, а 15 беше минимумът, за да не пишеш два допълнителни въпроса). Естестевно не бях отговорил на въпросът "Коя е медийната революция на Балканите" (а то има такава глава в книгата), но въпреки това успях!

(странно, а).
На теста няма оценки, а само точки, или по-скоро верен брой отговори. И ако имаш над определен брой се освобождаваш от развиването на два писмени въпроса за периода до 1878 г. на изпита през лятната сесия. Най-интересната част е за църквата, общината и училището, но тя май не влиза като въпроси в теста.
Но дет` се вика тоя тест ви енай-мабкия проблем при ИБЖ - за курсовите мислете, те се определящи за крайната оценка (аз на изпита бях писал пълни глупости на половината въпроси, но тя ми беше харесала курсовата работа). За ваие съжаление (или по-скоро радост) дац. Константинова ще прочете много внимателно всяка курсова работа. Така че - старайте се да стане нещо прилично и се консултирайте с нея (З.К.) поне веднъж преди да дадете нещо като курсова работа. [леле, колко дълго писах за ИБЖ

]
За спорта - задължителен е в1 и 2 курс. Естестевно може да го наваксаш в 3 или 4 курс, но това се води невзет и при това редовен изпит - т.е. участваш в класирането за общежитие и стипендии с една оценка слаб 2. Дичоу, ако сега (в І курс) не ходиш на спорт ще се получи точно това - е имаш оценка слаб 2,00 по Спорт, съвсем официално, и ще бъдеш условно записан във ІІ курс. така че се постарай поне някой да ти се подпише и да ти напише оценка. За съвети има кой да питаш във ФЖМК-то

Ако не си вземеш двете години спорт до края на обучението си не можеш да завършиш, кофти работа