Дата и час: 21 Яну 2026, 21:22

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007, 22:20 
Форумно зомби
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Търговецът на кристал написа:
дори и да се клати връзката им, бих изчакала да се разпадне, не бих искала аз да съм причината

И това ми мина през ума. Имах предвид,че няма да нахалствам,няма да се лигавя,това е ясно. Работата е в това,да се навърташ около него, да го разбииираш,да го утешаааваш,да си добрата приятелка,която му помага .. да преживее края на връзката си :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

добре деее... гадно е,наистина,ама... ако си заслужава "инвестицията"-не бих изпуснала :roll: :oops: :D
П.С.: С уговорката,че съм най-малко 99% убедена,че идва въпросния край на връзката им.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007, 00:42 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Че защо трябва нещо да ме спира? Ако си струва - действам!

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 01:21 
sundancer
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
aко е за нещо мимолетно не бих се трогнала от факта,че има гадже.но не бих имала сериозна връзка с него,защото след като толкова лесно каца от цвят на цвят не мога да очаквам много :)е,ако и двамата сме обвързани и не сме доволни защо да не се пробваме.

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 10:46 
Пишеща машина

Смятам, че ако връзката е достатъчно здрава и има истинска любов, не може да се намеси трети човек. Независимо колко се "бори" (То може и буквално да се получи:lol: ) .
Аз лично никога не съм залитала по обвързани мъже. Просто гледам на взаимоотношенията малко по-старомодно - "всичко или нищо" :love3:

Абе като се замислих - какво всъщност означава да се бориш? Не е ли малко унизително? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 10:49 
В началото бе словото
Аватар

Pimboli написа:
Абе като се замислих - какво всъщност означава да се бориш? Не е ли малко унизително? :roll:

Доста при това. Е то си зависи и от методите и приомите, които използваш... Но човек влюбен ли е, той е... влюбен ( не мисли, ама хич). :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 16:19 
Вазов
Аватар

сладури...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 22:06 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Pimboli написа:

Унизително? :shock: Предполагам, че зависи от гледната точка, но според мен си е по-скоро вид предизвикателство :P "Cruel Intentions" rulz... :lol:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 22:10 
От дъжд на вятър
Аватар

Предизвикателство - определено! Унизително - ако човек си го направи такова :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 22:18 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Не. Няма начин да поискам толкова човек. Говорим за миналото, де. Разбера ли, че е обвързан, въобще бих прекъснала отношенията си с него. Не ми се занимава с глупости, свободни мъже бол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007, 22:21 
От дъжд на вятър
Аватар

Така погледнато да , аз също със заети не се занимавам, както и когато аз съм заета не се занимавам с други!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007, 12:33 
мъ, то било мноо красиво, бе
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
....

Последна промяна koppakabbana на 03 Дек 2007, 14:16, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007, 17:20 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Pimboli написа:

А, да. Забравих, че е изключителен прерогатив на мъжете да се борят за жените си, докато те се държат "достойно" и на разстояние, да не би случайно да си проличи, че изпитват влечение към някой мъж. Не, те влизат във връзки с мъже само, когато в пристъп на благородна снизходителност решат, че могат да се позабавляват, ощастливявайки дребната и недостойна гадинка, наречена мъж. После естествено, когато решат, че мъжът ги е забавлявал и ощастливявал достатъчно, те задължително първи късат (освен ако мъжът не се усети навреме и не ги изпревари де), все пак въпрос на чест е. Те са жени, те не могат да бъдат зарязани, те са тези, които зарязват, защото достойнството е техен прерогатив, а натягането е за мъжете.

Абе да живее безразборният секс без задръжки и без обвързване!!!

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007, 14:42 
Пишеща машина

WOW! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007, 15:53 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Разбира се, че бих се борил! Откъде-накъде ще се примирявам със стечението на обсоятелствата, което е обвързало точно тези двама души??? Разбира се поставяме няколко много важни условия:

1. Бих се впуснал в такова приключение единствено, ако са налице истински чувства и сериозни намерения от моя страна. Бих налазил заета жена, само ако съм убеден, че евентуалното прекратяване на връзката й и започването на нова такава с мен би донесло трайни положителни емоции и на двама ни. Т.е. бих го направил само с цел подобряване на положението.

2. Не се опитвам да развалям връзката. Единственото, което правя, е да убедя (по най-разнообразни начини :twisted: ) обекта на желанията ми, че аз мога да му дам повече отколкото сегашната му половинка. В никакъв случай не действам против самата връзка, не я саботирам. Действам коректно.

3. Възможно е условие 1. да не е изпълнено и пак да се заема със случая и да пренебрегна условие 2. Това би станало при положение, че избранникът на "целта" ми е очевидно неподходящ за нея. Ако забележа нередности във връзката им, ако се е случва това, което се случва винаги - "Да, той е отвратителен, но аз съм с него, защото не искам да бъда сама, пък и без това не забелязвам негативните му черти, колкото и очевадни да са те, защото ми е гадже." - тогава действам. Дори да не съм хлътнал, дори да говорим за обикновена приятелка - щом той е урод/говно/простак/помияр/гамен/кръшкач - да си ходи!!! В такъв случай не действам нечестно - говоря съвсем точно и откровено с момичето, излагам аргументи, доказващи безпреспективността на настоящата връзка, а ако това не проработи, обръщам се към въпросния урод/говно/простак/помияр/гамен/кръшкач и му обяснявам как стоят нещата.

Да обобщим: Да, бих се "борил" за обвързано момиче/жена, стига да вярвам в доброто развитие на интимните ни отношения и стига да не провалям нещо красиво. Държа обаче, ако ще се прави нещо, да се зареже другото. Или както каза някой - всичко или нищо.

Последна промяна Jamesmagno на 07 Яну 2012, 05:33, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007, 21:40 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Jamesmagno написа:
Бих се впуснал в такова приключение единствено, ако са налице истински чувства и сериозни намерения от моя страна. Бих налазил заета жена, само ако съм убеден, че евентуалното прекратяване на връзката й и започването на нова такава с мен би донесло трайни положителни емоции и на двама ни. Т.е. бих го направил само с цел подобряване на положението.

Красиви и правилни думи, само дето ИЗОБЩО не се отнасят до теб... :lol: :lol: :lol: Или ще ми кажеш, че тези свои убеждения си ги придобил през последните няколко седмици/месеца? :lol: :lol: Поне ги пиши тия неща на хората, които не те познават, а си седнал точно в моята тема да съчиняваш!

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща