black_lady написа:
Jamesmagno написа:
Бих се впуснал в такова приключение единствено, ако са налице истински чувства и сериозни намерения от моя страна. Бих налазил заета жена, само ако съм убеден, че евентуалното прекратяване на връзката й и започването на нова такава с мен би донесло трайни положителни емоции и на двама ни. Т.е. бих го направил само с цел подобряване на положението.
Красиви и правилни думи, само дето ИЗОБЩО не се отнасят до теб...

Или ще ми кажеш, че тези свои убеждения си ги придобил през последните няколко седмици/месеца?

Поне ги пиши тия неща на хората, които не те познават, а си седнал точно в
моята тема да съчиняваш!
Айде сега. Таман щях да почна да плюя по мнението на иво и видях твоето. Прекалено си крайна и си не по-малко самоуверена от него. И ако допуснем, че не грешиш в изказването си то най-малкото си подходила некоректно при разбирането на мнението му. И преди да си вадиш някакви изводи въз основа на каквито и да било примери за когото и да било - за справка виж заглавието на темата - там говориш за борба за човека, не за еднодневна забивка. Освен това темата не е твоя и много хора ще я прочетат, които дори не знаят как се казва джеймсваньо
Джеймсваня написа:
3. Възможно е условие 1. да не е изпълнено и пак да се заема със случая и да пренебрегна условие 2. Това би станало при положение, че избранникът на "целта" ми е очевидно неподходящ за нея. Ако забележа нередности във връзката им, ако се е случва това, което се случва винаги - "Да, той е отвратителен, но аз съм с него, защото не искам да бъда сама, пък и без това не забелязвам негативните му черти, колкото и очевадни да са те, защото ми е гадже." - тогава действам. Дори да не съм хлътнал, дори да говорим за обикновена приятелка - щом той е урод/говно/простак/пумияр/гамен/кръшкач - да си ходи!!! В такъв случай не действам нечестно - говоря съвсем точно и откровено с момичето, излагам аргументи, доказващи безпреспективността на настоящата връзка, а ако това не проработи, обръщам се към въпросния урод/говно/простак/пумияр/гамен/кръшкач и му обяснявам как стоят нещата.
А на тебе пък кой ти дава право да си съдник и да решаваш вместо хората...? Айде, judge unworthy някой друг път.