Търговецът на кристал написа:
Нагледали сме се на всякакви екземпляри от женски пол (точно във ФЖМК) и затова всички приемаме видяното със зрънце сол (или поне тези от нас, които са се задържали във Факултета достатъчно дълго). Това не ви ли навежда на някакви мисли?
!?!?!?
Студентите са застанали на негова страна?
Не познавам нито момичето, нито преподавателя, но някои негови фрази не ви ли направиха впечатление? "Узрявай, узрявай, превъртай идеите в главата си", "Не е важно каква оценка ще ти пиша, въпросът е да се
пречупиш"? Дори да решим, че тя го е провокирала, това си е чиста проба склоняване към проституция. Откъдето и да го погледнеш. Дори и момичето да е давало сигнали, че е "такава", после съвсем ясно му каза, че не иска да му "отиде на гости" и той й каза в прав текст, че няма друг начин да си вземе изпита. Дори да решим, че студентката е била първоначалният инициатор на ситуацията, един свестен преподавател, заслужаващ да преподава в нашия факултет (защото аз имам доста високо мнение за това място, особено за своята специалност, макар и по-подминавана от кандидатите) би ли се държал така?
За предизвикателните студентки - направи ми силно впечатление на каниддат-студентският устен изпит по ж-ка, че имаше много разголени мадами, така че да, отчитам и тази страна на нещата, но когато на един мъж се каже "не", а поне на записа студентката много ясно му го каза, той трябва да спре.
Ако ме питате мен, на работното място със зависещ човек от него въобще не трябва и да започва, каквито и да са сигналите, но да кажем, че съм старомодна...
А иначе, в БНТ е известен под прякора "Борето Гъзо" заради мрръснишки номера, простотии и непрофесионализъм, уволнен е заради проф-непригодност май, майка ми работи там, а и нечия друга майка, на човек писал в блога на Симо. Така че явно не е и такъв професионалист, че да копнеете за преподаването му и да събирате подписки...
Едит: Циндил-Пиндил, като изключим фразата с "пречупването" вчера нямаше койзнае какво, но изгледай и предния откъс, има го в блога на Симо.