Леле, тоя най-безсрамно лъже в медиите!!! Личи си от километри!
Вместо да си признае, като се покрие, докато отмине ударната вълна, той се излага като кифладжия. Кофтито е, че в случая той вече няма какво да губи и се хваща като удавник за сламка. И тъй като няма никакви скрупули, може да си съчини всичко! И винаги ще има хора, които да му повярват, защото сме си такива - вярваме на последното, което сме чули. А не се знае дали момичето би се подложило отново на унижението да застане пред камера и да се обяснява – сякаш има какво повече да се каже..
Господинът Ангелов вече няма друг избор, затова ако се поставим на негово място, остава само едно – ДА ЛЪЖЕ ЗА НЕЩА, КОИТО ТРУДНО СЕ ДОКАЗВАТ. Като се замислих за евентуалната му реакция пред медиите, странно но и аз измислих същите оправдания:))
1. 'Тя ми предлагаше пари, за да й пиша оценка' (Абе като го гледам какъв е 'отворен', не би отказал някой и друг лев, за да си купи водчица и цигарки да си пийва в кабинета...А иначе – нещо изобщо не ми изглежда възмутен на записите, напротив – доста е закачлив.
Че ако студентката му е предлагала пари в предишен разговор, ще посмее ли да звъни на Господарите да го записват? Нали той може да се изпусне по време на записа с камерата и тогава те да осмеят нея!Това ще се разбере, защото камерата е на Господарите и момичето веднага им я връща на място – 100% е имало техен човек зад вратата, най-малкото няма така да си оставят скъпата техника без надзор! А в Прокуратурата вече разполагат с двата пълни необработени записа от момента на влизането в кабинета..до излизането).
2. "Ами тя ме заплашваше преди това със саморазправа!" (Хаха – значи тя го е заплашвала преди това, а той впоследствие я кани на гости, щото го кефела – е това не ми се връзва нещо;).
3. "Знаех, че ме снима!" (Е, за това нямам думи! И заради камерата пали цигарка в кабинета си, пийва си алкохол и си ЧАТИ в нета(забележете!)! Няма да се учудя, ако има профили в сайтове за запознанства и с това убива скуката по време на работа, докато му плащат! Аз ако знаех, че ме снимат нямаше да си позволя такова държание - нали след това ще трябва да давам обяснение за него!)
4. "Монтажът е скалъпен, аз отговарям на други въпроси!" (забележете – в такъв случай нейните въпроси трябва да звучат така: Ще се забавляваме или ще лудуваме?А като удариш едно вино какви идеи ще ти дойдат? Хайде, моля те, поискай ми домашния телефон най-после, деее! Давам цунка...вземаш лиии?
Мисля, че ако бяха такива въпросите...някакси трудно след това върви момичето да реагира, че няма да му даде домашния си телефон, няма да му отиде на гости и няма да му даде ЦУНКА!)
Във връзка с това...сигурна съм, че Господарите не биха си позволили манипулация с монтажа в случая. Да не са идиоти? Със сигурност знаят, че ще се стигне до проверка по случая и че пълният запис ще бъде изследван и че са подсъдими, ако са изопачили нещата. Много ясно, че на никой не му се слуша 3 часов разговор, пълен с глупостите на тоя - отсято е най-важното и скандалното.
Btw записът вече е иззет от Прокуратурата, така че тази теза лесно ще се докаже:)
5. "Тя участва в заговор срещу моето избиране в конкурс за...алабала." (А на бас, че момичето дори не е чувало за тоя конкурс:) Ха сега обаче тя да го докаже...щото на хората това им дай - интриги! То не пречи да клеветиш ей така без доказателства - АМИ АЙДЕ И ТОЙ ДА ИЗВАДИ ЗАПИСИТЕ И ТОГАВА ДА ОБВИНЯВА!)
6. "Тя не е подала съдебен иск срещу мен, значи крие нещо!" (Ами колко са момичетата, които дори жалба не подават! И какво - след всичко, което е преживяла с тоя, да се забърква още повече ли? Особено като знаем, че да се занимаваш със съдилища, си е една безкрайна игра на нерви и нищо накрая. И аз не бих го съдила на нейно място, особено ако се бях дипломирала вече...че за какво?)
Е как сега да излязат наяве и другите потърпевши момичета – та те дори анонимността си не могат да запазят, а на всичкото отгоре и ще ги изкарат леки жени, които сами си го търсят!!!
Просто се поставих на мястото на двете страни...А е ясно че Борис Ангелов лъже....Само да не влезе сам в капана си, все пак не сме видели всички записи на Господарите:).