croella написа:
уффф...съжалявам ако въпросът ми е тъп или досаден,ама вече какво ли не прочетох за изпити и ала бала и там сичко ми е ок.
проблема ми е, че аз искам да уча криминология и криминалистика, а в сайта на МВР-тоняма никфа информация за тва...аве въобще на всякъде няма информациа за тва...наскоро пък чух от сестра ми, че нейният професор от УНСС е казал, че криминологияа е само подспециалност...
ох много искам да влезна в АМВР и там да уча, но за жалост не знам дали има това, което аз искам, въпреки, че нямам нищо против и "полиция" ( то ако криминологията е подспециалност, сигурно ще е при полицаите,а?)
а и общо взето ако на някой му се занимава да ми обясни и какви други специалности има...щото знам само че има 3 факултета и тва е
мн ви благодаря предварително, засега съм доста неориентирана и неосведомена, но все пак знам какво искам да уча занататък...
П.С. а и има ли такава възможност да уча примерно право или психология да речем в СУ и след тва да завърша магистратура криминология??
Сори пак за невежетвото ми...
а бтв като за последно мн ме радвате всички
Весели празници
В България в момента всички сме объркани, нали знаеш

Криминология можеш да учиш във ВСУ, но там таксата е висока, а обучението... май не е на ниво

То пък какво ли обучение в университет, какви ги приказвам и аз...

Академията е пародия, както всеки ВУЗ в България в момента по ред причини. Ще се отварят някакви нови специалности във Академията на МВР и сигурно и приемът вече ще е по-лесен. Моят съвет е да не се притеснявате дали ще влезете, а се притеснявайте като влезете. Не го казвам щото съм влязъл. Всеки може да влезе, ама после какво ще правиш е въпросът