Дата и час: 22 Яну 2026, 21:18

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 03:33 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Crematory написа:
В смисъл (е , сега ще ми се нахвърлите) сексът е много важен за една връзка.Наистина не е на първо място, но ако не се получава между двама души, връзката в повечето случаи (да не кажа всички) няма бъдеще. В този ред на мисли, ако момичето и момчето са заедно някакъв период от време и тя не спи с него, дълбоко се съмнявам,че той ще я изчака до толкова,че да се ожени за нея...а и дори да стане (всякакви чудеса са възможни), после какво се случва, ако двамата не си допаднат в секса? Ако тя иска да види какво е и с друг?
По-добре е да си се наживял, да си видял за какво става въпрос, да знаеш какво искаш и да си сигурен ,че бъдещият ти съпруг/бъдеща съпруга може да ти го даде.Това е, разбира се, само в сферата на секса, не става въпрос за любов, уважение,доверие и бла-бла други основи на брака :wink:

и аз мисля така :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 03:34 
Летописец Виртуоз
Аватар

Hobbledehoy написа:
при наличието на над милион разюздани пачаври тип "пайнерки" си е направо малшанс :?

Ето, точно за това става на въпрос!

А за добрата форма - в смисъл, изглеждаш добре, слабичко, умно дете, на възраст около 13-15 , което просто е различно и не прави като връстниците си ( да се ебва, защото такава е модата) - това имах на предвид с първия си пост по тази тема!
А за дебелите хора, писах вече във втория си пост. После може и цяло есе да ви напиша за тях... Пък дано тогава ви накарам да ме разберете!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 03:39 
Летописец Виртуоз
Аватар

Sw1tched написа:
Hobbledehoy написа:
при наличието на над милион разюздани пачаври тип "пайнерки" си е направо малшанс :?

Какво само от девствени ли се възбуждаш? Или пък хората трябва да правят секс, само когато планират бебе? Ако те притеснява упадачния морал, той не е продукт на нечии полови взаимоотношения, а на конкретни социални(или "интелектуални" ;) ) групи, оказващи влияние върху търсещия интегриране във въпросните групи индивид.

Никой не твърди,че трябва да се прави секс само,ако планираш деца! Но според мен е много тъпо, още на около 12/ 14 годинки да се ебваш като за световно! Съмнявам се,че тези деца знаят, защо го правят, или поне, какъв е смисълът на секса... Може да съм консервативна,но за мен нещата стоят по различен начин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 03:51 
Форумозавър Рекс

А къде е написано изрично, че "пайнерки" = 12-14 годишни. Аз в миналия си пост още казах, че не смятам за правилно да го прави момиче под 16 години.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 04:03 
Летописец Виртуоз
Аватар

Никде не са споменати години, но излез на диско и ще разбреш,за аккво става на въпрос :wink: Пък и дори ида започнеш половият си живот на 16, ако го правиш с тоз и онзи, с много и различни..., с който ти е под ръка - е тъпо...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 04:34 
Форумозавър Рекс

Himera написа:
ако го правиш с тоз и онзи, с много и различни..., с който ти е под ръка - е тъпо...

Нека ми е тъпо :), единствената причина да не го правя е, че не всички жени по света ми харесват ;). Но ако двама души се харесват, знаят какво очакват един от друг и използват съответните предпазни мерки, не виждам какъв е проблема.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 05:19 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

е добре де ама защо такава да е модата? има л имода за правене на секс? аз не знам и питам просто. пък и ако е мода, то някой трябва да я е наложил.. айде тогава да я обърнем.. в крайна сметка децата гледат от по-големите.. това всеки го знае. трябва някой да им обясни сигурно.. в днешно време децата се учат от телевизията, игрите, реклкамите, списанията, ......................... и аз лично НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ НАУЧАТ НЯКОИ ТАКА ВАЖНИ НЕЩА ЗА ЖИВОТА. тъжно е, че все по-малко родители обръщат внимание на това.. хем всички го знаят, пък никой не го прави.. еми тогава ще има после и такива изчанчени "моди".. щом няма един виновен, значи всчики са виновни.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 05:51 
Драскач
Аватар

Гост написа:
John_Coffey написа:
Гост написа:
John_Coffey написа:
И ти нищо не каза, ама нейсе :D

едвали

Баш :wink:

Ц

Ц "ц"! :wink:

Разбира се, че има момчета, които могат да отказват - аз съм жив пример. Хич нямам намерение да пиша в такива лишени-от-смисъл теми, но просто трудно ще оставя твоето "ц" да е последното :lol:
Пуста гордост...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 06:19 
Летописец Виртуоз
Аватар

arielle написа:
е добре де ама защо такава да е модата? има л имода за правене на секс? аз не знам и питам просто. пък и ако е мода, то някой трябва да я е наложил.. айде тогава да я обърнем.. в крайна сметка децата гледат от по-големите.. това всеки го знае. трябва някой да им обясни сигурно.. в днешно време децата се учат от телевизията, игрите, реклкамите, списанията, ......................... и аз лично НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ НАУЧАТ НЯКОИ ТАКА ВАЖНИ НЕЩА ЗА ЖИВОТА. тъжно е, че все по-малко родители обръщат внимание на това.. хем всички го знаят, пък никой не го прави.. еми тогава ще има после и такива изчанчени "моди".. щом няма един виновен, значи всчики са виновни.. :?

Съгласна:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 14:03 
В началото бе словото
Аватар

Switched,ако твоята приятелка е достатъчно морална да го прави всяка вечер с този,който и плаща сметката,то се надявам да вземаш стипендия.И то добра.Ако не си забелязвал ,има и такива момичета,които след първата водка(пак зависи от килограмите ,де) харесват всички момчета,а има и такива,които по принцип си ги харесват.Като им е кеф да се праскат на поразия-да се праскат,ама защо трябва и да ги уважавам.

Не е особено подходящо да ми се правиш на социолог или психолог,както и да ми генерелизираш.Опитай се да осмислиш позицията си преди да аопострофираш останалите и самоцелно да употребяваш думички,които си чул от Иво Инджев докато си си пощил въшките.Освен това вече ви видях с Ози какви сте ми цървули в една друга тема. :wink:

А,да :РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ,ЧЕ СЕ ПИШЕ "ИМАМ ПРЕДВИД"( А НЕ НА/В/ОТЗАД/НЕДАЛЕЧ И Т.Н. ПРЕДВИД) И "НЯМАМ ПРЕДСТАВА"( А НЕ НЯМАМ НА/В/ПОД/ОКОЛО И Т.Н. ПРЕДСТАВА) .Тук не визирам никого конкретно,Включен,не се засягайте нито ти ,нито братството с големите кичари :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 14:15 
Драскач
Аватар

Hobbledehoy написа:
А,да :РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ,ЧЕ СЕ ПИШЕ "ИМАМ ПРЕДВИД"( А НЕ НА/В/ОТЗАД/НЕДАЛЕЧ И Т.Н. ПРЕДВИД) И "НЯМАМ ПРЕДСТАВА"( А НЕ НЯМАМ НА/В/ПОД/ОКОЛО И Т.Н. ПРЕДСТАВА) .Тук не визирам никого конкретно,Включен,не се засягайте нито ти ,нито братството с големите кичари :lol:

:thumbright: Фен съм ти :D

П.П. А НАПРИМЕРНО, и други паразити са много дразнещи... ПО МЕЖДУ ДРУГОТО де... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 15:05 
Паисий
Аватар

John_Coffey написа:

П.П. А НАПРИМЕРНО, и други паразити са много дразнещи... ПО МЕЖДУ ДРУГОТО де... 8) [/color]

ау, това с например и примерно е толкова често срещана грешка, че като ги използвам правилно и понякога ме гледат странно :lol:

а по темата: всеки има право на избор и възможност сам да вземе решението с кого, кога, как, защо, колко често и т.н......всичко е въпрос на усещане, настроение, морал... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 18:28 
Легендарен флуудър
Аватар

пфф баси мазаницата стана в тази тема.. хора, изслушвайте се и изказвайте собствено мнение, без да плюете по мнението на дугите, ако обичате :!:

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 18:46 
Летописец Виртуоз
Аватар

Hobbledehoy написа:

Мда,май имаше не6що такова... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2005, 18:52 
Пишеща машина

Hobbledehoy написа:

А ти като си такъв разбирач, се научи, че се слага интервал след препинателния знак - не преди него!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща