Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в образованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ?

А, й за тези които имат въпроси за курсовете и т.н. - 029308385 Това е телефона на който може да се обаждате и да си задавате въпроси докато на човека отсреща не му писне

Мисля, че някой от лекторите в Зам. Деканата отговаря, както им падне. На мен ми вдигнаха от 6-тия път (3-тия ден) след много нахално звънене.
П.С. Днес новия учител (при който всъщност вече свършихме) ни каза доста полезни неща за подготовката за изпита и т.н. Най-вече такива които явно са му помогнали лично на него

Като например да се поразходим предния ден до мясотот на изпита за да се запознаем с обстановката, да не учим 1-2 дни преди изпита. Като ни кажат темата да не пишем първите 20-ина минути за да можем да си съберем акъл "Блейте в една точка, огледайте колегите и колежките..." и т.н. Ей такива неща

Също така и, че черновите са лоша идея защото времето почти е невъзможно да стигне. Можело да пишем "точката" до която сме. От начало бях останал с впечатлението, че не е желателно. Пример "1. Географско положение", "1.1 не се сещам за друг пример" и т.н. Може един план 2-3 странци да си направим. Лично на мен това с плана ми се струва задължително.
А, да и се опитайте първо да научите основните начини за писане на тема. Аз съм си ги формулирал в 3 вида: Климат, Води Релеф и т.н.; Природо географски области и другата каквото остане

Смисъла е, че изискванията към темите се еднакви като въпроси. От там нататъка просто трябва да ги попълним с фактологията

Пак написах стихотворение.

<-- Сънчо.