Jamesmagno написа:
1. Имаш ли се за суетен човек?
1. Да. Няма да изляза от нас, ако не съм се постарала достатъчно да изглеждам добре. Държа на поддържането. Ползвам козметики, старая се да си пиоддържам гардероба, периодично минавам на диети, когато реша, че е наложително. Няма да лъжа - суетна съм си. Но мисля, че не е чак прекалено, а в едно полезно за една жена на 20 години количество суета. Все пак не е като цял ден да вися по магазини или пред огледалото
Jamesmagno написа:
2. Кое е мястото, което винаги си искала да видиш, но така и не си успял?
2. Твърде много са, за съжаление

Искам да пътувам из света, да посетя страшно много страни. Особено ме привличат тези с красива, дива природа - Азия, Африка, Австралия... Но съм си обещала един ден да ги видя тези места

Jamesmagno написа:
3. Какво би те накарало да се преместиш да живееш в друг град/страна?
3. По-добри условията за живот там и наличието на хора, с които да се чувствам "вкъщи". Не отхвърлям напълно идеята някой ден да емигрирам за постоянно... Човек никога не знае какво ще му се случи. Пък и странно защо, но аз не мога да се привързвам към дадено място. Когато след 18 години живеене в Бургас дойдох тук в София, си мислех, че поне в началото все нещо ще ми липсва - града, дома, семейството, познатите - но и до днес нищо не ми липсва, сигурно има нещо сбъркано с мен

Просто живея тук и сега, в настоящия момент единствено, и не си спомням за нищо от миналото си с носталгия
Jamesmagno написа:
4. По колко часа на денонощия прекарваш обикновено пред компютъра?
4. Ами... 4-5, а понякога и повече
Jamesmagno написа:
5. Кога се влюби за първи път?
5. Харесвах си хора от доста рано, но истински за първи път се влюбих в 11ти клас

Той беше перфектен - красив, умен, мил, забавен, първата любов, първото момче... и ме заряза заради две други момичета
Jamesmagno написа:
6. Кои са най-ярките ти спомени от детството?
6. Игрите с другите деца

Криеница, гоненка, скачане на въже, на ластик, футбола (имах си топка!), федербала, игрите с барбита... Ех, спомени, спомени

Бяха прекрасни години!
Jamesmagno написа:
7. Коя е любимата ти актриса?
7. Боливудска е - Kajol

Едно време даже й бях правила сайт, но не съм сигурна дали още се е запазил...
Jamesmagno написа:
8. Харесва ли ти българското кино?
8. Някои по-стари филми ми харесват ("Господин за един ден", "Осъдени души" и пр..) ми харесват, но като цяло не съм му почитателка.
Jamesmagno написа:
9. Ако можеше да имаш свръхспособност по избор, каква щеше да си избереш?
9. Да чета мисли

Често ми се случва да видя някой с такава физиономия, че просто направо болезнено да ми се иска да знам за какво точно става в главата му
Jamesmagno написа:
10. Можеш ли да свириш на нещо? А искаш ли да се научиш?
10. Не мога, аз съм музикален инвалид

И сигурно никога няма да успея, така че нека да не затормозявам околните с липсата си на усещане и такт за музика
Jamesmagno написа:
11. Според теб има ли някаква зависимост между цвета на косата на една жена и интелектуалните й способности?
11. Има - огромна. Брюнетките рул!
Jamesmagno написа:
12. Кое е по-добре: да си безлична част от тълпата или да си аутсайдер?
12. Разбира се, че да си аусайдер. Това е роля, с която от години съм свикнала и честно казано за нищо на света не бих я сменила с това да съм част от цяло, с което да не се чувствам свързана по никакъв начин. Социалните контакти са нещо важно, но не съм достатъчно лицемерна, нито достатъчно страхлива, че да искам и да понасям да бъда нещо, което не съм, само и само да оправдавам чужди очаквания и изисквания. Ноу, тенкс
Jamesmagno написа:
13. Какво животно би си отглеждал, ако имаше възможността?
13. Бяло тигърче

Jamesmagno написа:
14. Кое предпочиташ да гледаш - изгрева или залеза?
14. Изгрева

В Бургас го гледах лятото почти всеки ден. Беше невероятно красиво като гледка как слънцето се надига над морето и водата изглежда розово-златиста
Jamesmagno написа:
15. Склонен ли си да си мълчиш за някои неща, с които не си съгласен, само за да запазиш хармонията в отношенията си с определени хора?
15. Ако става дума за нещо дребно и маловажно, да, защо не. Не съм заядлив, нито дребнав човек. Но ако говорим за нещо сериозно, касаещо принципите ми за важни неща - не, няма да си мълча. Имам си уста и мога да я използвам качествено в такива ситуации
Jamesmagno написа:
16. Кое качество цениш повече - идеализма или реализма?
16. Идеализмът, защото без него нищо истински значимо не е било постигнато.
Jamesmagno написа:
17. Има ли неща, които много те вдъхновяват?
17. Да, има и то много. Обикновено са някакви съвсем дребни неща - едно красиво небе, нечия усмивка или мила дума, случайно попаднала ми хубава песен или картинка...
Jamesmagno написа:
18. Мислиш ли, че от теб щеше да излезе добър психолог?
18. Не. Обичам хората, харесва ми близките ми да ми споделят и да ги изслушвам, но ми звучи прекалено емоционално натоварващо по цял ден само за проблеми и травми да слушам... Не съм сигурна, че ще мога да се справя.
Jamesmagno написа:
19. Кои са книгите, които са ти направили най-ярко впечатление досега?
19. Оскар Уайлд - "Портретът на Дориан Грей"
Джон Фаулз - "Грешницата от Лайм Риджис"
Пауло Коелю - "Дяволът и сеньорита Прим"
Маргарет Мичъл - "Отнесени от вихъра"
Jamesmagno написа:
20. Кое е най-важно: семейството, приятелите или гаджето?
20. Принципно семейството, защото за него единствено човек може да бъде сигурен, че е доживот. Гаджето може да ме зареже във всеки един момент заради някоя друга и тогава какво...? Макар че сега ако ми се случи, не съм сигурна как точно ще реагирам

Приятелите... ако са истински, могат да бъдат най-ценното от всичко!