Pisobella написа:
1. Можеш ли да си ме представиш с някаква карта от любимото ни Таро ?

т.е. на коя карта ме оприличаваш? нищо че не ме познаваш.все пак кажи някоя
2. Я ми разкажи за цветовата символика?
3. А за свещите и цветовете при тях?
4. А изобщо за магиите със свещи?
5. Какво е нужно за една магия?
6. Писна ли ти да ти задавам въпроси и да задълбавам постоянно в тази насока?
7.А изобщо писна ли ти да ми отговаряш на въпросите?
8. Иска ли ти се да ти задавам друг тип въпроси?
9. Животно някво имаш ли си? Ако да - какво?
10. Любим аромат?
1.

2. Едва ли мога да ти кажа кой знае какво, което да не е известно на всички

Различните цветове се обвързват с различни елементи, природни стихии, емоции, качества, сили, посоките на света, определени животни и пр. Мога и да обяснявам цвят по цвят, но едва ли ще е особено интересно за тези, които още имат нервите да следят и без това огромната вече тема.
3. Предполагам, че в различните религии цветовете на свещите имат различна символика. За стандартен ритуал на Уитчкрафт, не можеш да минеш без минимума от 4 свещи, всяка от които стои в определената си посока на света, защото без тях не можеш нито да очертаеш кръга, нито да отвориш портала, за да започнеш каквото и да е ритуално действие. Те са както следва:
- червена/оранжева - в посока юг
- синя/пурпурна - в посока запад
- кафява/зелена - в посока север
- жълта/златна - в посока изток
4. Изцяло зависи от определената магия. Магически действия със свещи могат да правят всички хора, без значение от религиозната си принадлежност и вярванията им. Спомнете си за малкото дете, което духа свещичките на тортата на рождения си ден. Това си е един чудесен пример за езически обичай със свещи, запазил се и до днес

5. Желание и нужда, основно. Концентрираност и пълното съзнание за това, което смяташ да направиш. Материалната база е относителна и индивидуална. Зависи от конкретната магия отново. Могат да стигнат както само няколко свещи и пентаграма, така и пълния инвентар на олтара - различните ритуални ножове, магическата пръчица, карти, кристали, руни, амулети, статуетки, талисмани, метли, чаши, огледала и пр. Има стотици неща, които биха могли да се използват.
6. Просто ми е чудно защо ти е толкова интересно

7. Твоите въпроси поне са на малки порции, така че засега проблем няма. Виж, имаше някои хора, които преди теб се престараха просто...
8. Е, не съм аз човекът, който да решава какви въпроси да се задават, иначе се обезсмисля всичко

9. Нямам си. Но много искам някакво черно коте или поне птички - проблемът е, че имам съквартирантки, които едва ли ще го сметнат за особено уместно
10. Аз си падам по сладникави аромати - кокос, ванилия, череша, пъпеш...