Време за събуждане на темата, Гроши го изгониха отдавна
Лорд Носферату написа:
Първите два пъти - в Борисова. После малко Симеоново, после Драгалевци. Втория семестър пак Симеоново.
Накрая те карат да се оправиш сам в някаква горичка и трябва да си сляп или в инвалидна количка за да не успееш.
Наистина зависи много от треньорите - при някои ти заверяват и с 5 присъствия. При нас искаха 10 (от 15). Казвам го сега, защото втория семестър може да си смените треньора. Има една жена (~50 год.) с черна къдрава коса... избягвайте! Има един пълничък мъж с прошарени мустаци... Илчев!... аз бях при него, заверява май и с 9, ама не съм сигурен. Инак е приятна компания за разходка в планината - пълен е с лафчета. Други двама били някакви млади... зажерявали с малко присъствия... търсете ги! То си зависи и кога можеш да отделиш време, де - преди или след обед (Как се стига от ректората до Драгалевци не е истина - поне 2 транспорта)
Хубавото е, че зимата е сесия, след това заминават за Семково и общо взето втория семестър "разходките" започват след като се е стопил снегът. Обаче в какви калища сме газили в дъждовете не е истина. ^-^
Времето също е неудобно, защотото (поне миналата година) се събирахме само в 9 сутринта или в 14 следобяд, и.... няма значение дали си на упражнения със заверки или имаш контролни... Освен това можеш да отидеш с водачите на ТУ, обаче това си е чисто самоубийство, защото те са не-нор-мал-ни
Веднъж се излъгах с един забаен на пръв поглед водач и ни изкара вътъка на цялата група - в едни локви по едни стръмни пътеки... Не че се оплаквам де, ама после как се перат дънки за 20 минути и след това как се бяга по лекции само аз си знам