inaccessibility написа:
Коледата е възможно най-безсмисленият и тъп празник! За мен 25-ти е мой личен рожден ден, а и не само поради тази причина не признавам Коледа...
Цялата истерия покрай новогодишните празници е... за съжаление няма такава имотикона... тфа не са излишен харч, малоумна еуфория, някакви фалшиво издигнати хуманистични чувства, стигащи до пълен тъпизъм...
Съжалявам, някои и предполагам повечето възприемат празниците доста по-инфантилно, няма лошо - празнувайте и се кефете! Важното е да има повод за пиянство и повече глупости!
Смятах да не пиша по тази тема,защото Коледата от много години за мен вече не е толкова вълнуваща.Но като ти прочетох мнението и всъщност разбрах че гледам на Рождеството изключително положително.
Това,че си роден на Коледа,не значи че другите хора нямат право да празнуват ВТФ
Не е нужен харч,за да осмислиш празника,да подариш;малоумно е да хейтваш по малкото празници,когато живота ни е пълен с делници;хуманизма на Коледа не е вредител,един път в годината се сещаме за другите,ония неоправданите,бедните,принизените,може да не направим нищо,но осъзнаваме че ги има,отрезвяваме се,виждаме реалността;пълен тъпизъм е да не си съпричастен с другите на празник,може би с комерсиален етикет,но с чудесен замисъл,който всеки би реализирал в себе си.
Жалко е,че коледата се усеща най-вече от децата,колко губим че порастнахме
MERCES_LETIFER написа:
но нищо не ме дразни толкова, колкото въпросът:
"Какво ти донесе дядо Коледа?!"
КОЙ?
Хахахах друг път ще чета форума по-редовно,да не те изненадвам с неприятни въпроси