Дата и час: 06 Апр 2026, 23:34

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 902 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 61  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2007, 20:04 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Наслади се докрай!
:D И приятно гледане!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007, 20:11 
В началото бе словото

По повод Идеалния мъж,зависи какво харесваш.Представлението няма богата сценография.Има интересни заигравки с вечно актуални теми,особено днес-в Бългрия.Изключително силна игра на Мария Каварджикова.Представление, над което има да се мисли доста, но заедно с това има и забавни моменти.В момента това е единственото представление, за което почти няма свободно място.Заповядай в Народния да го гледаш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Театър
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2007, 00:00 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Новината от днес, макар че указът на президента е от 7 декември: Театър 199 е преименуван на "Театър 199 - Валентин Стойчев" (Директорът щеше утре да навърши 59 години).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2007, 00:23 
Лунатичка
Аватар

Аз тази вечер гледах "Вуйчо Ваньо" в Младежкия и като цяло останах с много приятни впечатления от актьорския състав. Георги Кадурин и Малин Кръстев се проявиха като невероятен тандем, да не говорим за Илия Добрев, чийто безспорен професионализъм не може да остане незабелязан. Лично аз нещо не успях да усетя драматизма и вътрешната борба на Елена Андреевна / в ролята- Станка Калчева / , но това се компенсира от начина, по който актьорите се раздават на сцената. Препоръчвам ви , ако още не сте гледали постановката на Мавродиев, да го направите- хвалбите, които се изписаха за нея, са напълно заслужени.

ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2007, 23:19 
Пишеща машина
Аватар

IONCHEVA написа:
По повод Идеалния мъж,зависи какво харесваш.Представлението няма богата сценография.Има интересни заигравки с вечно актуални теми,особено днес-в Бългрия.Изключително силна игра на Мария Каварджикова.Представление, над което има да се мисли доста, но заедно с това има и забавни моменти.В момента това е единственото представление, за което почти няма свободно място.Заповядай в Народния да го гледаш!

днес го гледах и много ми хареса :D :D

някакви отзиви за "Дон Жуан" или пък "С любовта шега не бива"? :albino:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2007, 23:55 
Proud and Noble Man
Аватар

rueva написа:
някакви отзиви за "Дон Жуан" или пък "С любовта шега не бива"?
:albino:

"С любовта шега не бива" е прекрасна. Актьори, реплики, актьори, себераздаване, актьори, режисура, актьори... наслада за душата. Аз, дето не съм особено голям фен на театралното изкуство, ходих да я гледам три пъти миналата година. Куркински властва!!! Поне 9/10 :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Дек 2007, 20:34 
Twilight addict - too lost in Edward and Jake
Аватар

Последно бях на театър мисля, че преди около месец - пиесата беше " Боси в парка ", бяхме в театър Сълза и Смях. Мога с чисто сърце да кажа, че това беше една от най - забавните, най - леките, най - приятните, най - интересните и добре поднесени пиеси, които съм гледала, без да парадирам за кой знае каква гледаемост от моя страна, но все пак - ходя на театър :)

Който има възможност, нека го гледа, ще се радвам да чуя някакви отзиви - и дано са положителни :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 09:39 
My kinda heaven
Аватар

Хъм. Явно празнувате здраво и затова никой не се е обадил по театралните въпроси скоро. Разбираемо, уважаеми, разбираемо... :wink:
Но! Аз да изляза тук, на тъз' трибуна с 2 съобщения по темата.
Гледах "Коко" в Т199. Както вече писах на много места, заслужава си за веднъж, Вихърова изненадва (лично мен - за пръв път - приятно). Цветана Манева е прекрасна, спектакълът е кратък. И на двете с Ася Иванова им повярвах, че могат да бъдат Коко Шанел, а това значи много. Сценографията е запомняща се, изобщо - не се колебайте. Пък и да не ви хареса, спектакълът е достатъчно кратък. :lol:
Второто съобщение е свързано със "Сътресение" на Мариус. Утре (по всяка вероятност) е последното представление на този спектакъл. Билети вероятно няма, но може да опитате да се разплачете пред касиерката ( :mrgreen: ), тъй като няма да се играе повече. Защо - не знам, източникът ми може да бъде смятан за достатъчно сигурен, но разчитам, че в България по дифолт всичко е предпоследно.
Ако някой гледа "Иванов" в Народния, нали ще сподели? Интересно ми е. И "Престъпление и наказание" също. Изобщо, страшни заглавия вадят. Ако са направени и като хората (а нещо в мен крещи "Не! Не! Нееее!"), грешка няма да имат...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 12:12 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
O... "Рибарят и неговата душа", довечера....
О... трябва да отида

п.п.: самичка ли?...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 12:46 
Оторизиран простак
Аватар

Boromir написа:
rueva написа:
някакви отзиви за "Дон Жуан" или пък "С любовта шега не бива"?
:albino:

"С любовта шега не бива" е прекрасна. Актьори, реплики, актьори, себераздаване, актьори, режисура, актьори... наслада за душата. Аз, дето не съм особено голям фен на театралното изкуство, ходих да я гледам три пъти миналата година. Куркински властва!!! Поне 9/10 :D :D :D

9.9/10 за "С любовта шега не бива" .

Последна промяна Fever на 29 Дек 2007, 12:50, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 12:47 
Оторизиран простак
Аватар

btw, гледах снощи в театър "София" премиерата на "Целуни ме" - заслужава си да се гледа - давам му 7.5/10 заради отличната актьорска игра и добрият сценарий/режисура.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 12:51 
My kinda heaven
Аватар

@ Акулка - Мммм, що се отнася до мен - да, май самичка ще ходиш :). Впрочем, Владо е обратен. Или поне би-. Честито. :mrgreen: Не че това има каквато и да е връзка, де. Просто тая масова истерия покрай него вече придобива чудовищни размери.
Ако смяташ да ходиш, звънни на касата да питаш има ли билети (номерът е 987 85 33), защото онзи ден ходих дотам по друг повод и мернах, че почти няма места.
@ Fever - много благодаря за коментара за "Целуни ме". Каня му се да го гледам, Славчо Пеев ми е много интересен и от двете страни на сцената.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 12:57 
Оторизиран простак
Аватар

Пак за "Целуни ме" - някъде след първия епизод има една малка 'изненадка' за зрителите, която аз уж очаквах, но после забравих и беше супер готино като го направиха. Но повече няма да коментирам, който иска да разбере повече - да гледа постановката на Славчо Пеев (да поясня, за тези, които не се сещат за образа - това е актьрът от рекламата на някакъв салам, не на "Вежен", а другата за "Балкантурист")

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 13:15 
My kinda heaven
Аватар

О, ама той играе и в "Не си отивай" - инспектора, дето дойде на проверка в училището на Ран. Страхотен е. Тия дни го гледах и в "Това го знае всяко хлапе", шапка му свалям. А е и много чаровен.
Изобщо, "Целуни ме" ще се гледа (не си падам по Лилия Маравиля, но ще рискувам) - не издавай повече за изненадата :)

* Fever, уелкъм бак :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008, 23:31 
My kinda heaven
Аватар

Отзиви за "Последната лента на Крап" в Народния и играе ли се още?
Издавам малко вътрешно инфо - в Столичен Куклен Театър се готви нещо МНОГО голямо с премиера през февруари. "Нещото" се нарича "Голямото кихотене". В текста се говори за свободата (, Санчо...) - има ли я, няма ли я и дали е вътрешна или чакаме някой да ни я подари. На сцената ще видим една огромна Дулсинея и един мъничък Санчо, които ще чакат своя Дон Кихот и ще нищят проблемите на човешката (не)свобода.
В екипа са ангажирани Веселка Кунчева (режисьор), Мариета Голомехова (сценограф), Мая Бежанска и Румен Гаванозов. Текстът е на Мария Станкова.
Спектакълът ще бъде за възрастни (цени на билетите - 3-4 лв) и още сега мога да ви го препоръчам - няма начин да е слабо. Просто е невъзможно. :bounce: Впрочем, май за пръв път чакам с нетърпение сесията, благодарение на очакването за "Голямото кихотене".
---
Айде бе, хора, вие скоро не сте ли гледали нещо? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 902 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 61  Следваща