Дата и час: 21 Яну 2026, 22:51

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: една сладурана
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2007, 21:55 
Шеф на матрицата

Благодарил (а): 0 пъти.
"Всичко, дупка има ли, е злато"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Дек 2007, 14:39 
Outta Time
Аватар

FTF написа:
"Всичко, дупка има ли, е злато"

правилно
професионалистите нямат право на претенции

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: симпатяги;)
МнениеПубликувано на: 02 Яну 2008, 06:09 
В началото бе словото
Аватар

lost_trust написа:
Хех,душички,чак ме радвате!:)Поне май не сте от хората,които трупат злоба в себе си,а тва си е кефещ факт,разбира се.Даже сега видях в по-предни постове,че и името сте ми познали.:)Явно някои от вас,освен че са ме виждали виэуално ме познават и лично т.е персонално.Няма лошо де..
Ем...кво да ви кажа...Сори,ама няма да си оставям телефонния номер тук в тоя форум,че ще почнат да ми звънят произволни откачалки :)Няма лошо,ама ще ми прегреят бушоните,а идва гадничка сесия и трябва да се сяда да се учи.Хич не ви си учи,ама няма как...преживели сме го.
Еми,тва е майна.Кво да ви кажа?..Като се замисля и аз няма какво да ви виня,че коментирате тук сеирите на хората.Все пак тва е свободно пространство и всеки може да си изрази мнението,независимо дали е добро или лошо.Нормално е някой да ме изкритикува за простотиите,а друг -да ми се накефи.Пак и аз ако бях като вас,и ми направеше впечатление нещо в Университета,щях сигурно да го споделя с приятели и да се посмеем.Важното е да има развитие на действието...:)
Няма какво да ви кажа,`щот незнам кои сте...Почти никога не посещавам този форум,но все пак мога да ви пожелая весели празници,много здраве и бъдете все така либерално мислещи и полигамни.:)(Боже,колко благороден човек съм:)Чак аз си се кефя:))

Добре бе - всичко хубаво, никакви лоши чувства, ма едно не ми стана ясно... Първо - дай да се идентифицирам, да няма сърдити... Право, първи курс съм и присъствах лично на оная прословута лекция... Добре де - всичко хубаво - ма кой те пусна тебе да минеш във втори курс?

Я си кажи са на изпитите в трезвено състояние ли ходиш или леко почерпена за отскок? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Яну 2008, 09:45 
Легендарен флуудър
Аватар

Дискусията на никъде не отива, да напила се е мацката, лошо е, но като гледам тая тема зацикли. Ако искате да коментирате пиенето и последиците, отворете нова тема, тази я заключвам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8