|
Аз ще отговоря - то е все едно да легнеш с баща си, затова ми изглежда извратено. 19 срещу 52 - това са 33 години разлика. Колко ще продължи една такава връзка? Когато тя е на 33 и светът ще е в краката й, старостта вече ще чука на вратата на неговия дом - той ще е на 66! Тя ще се дразни, че той се уморява бързо, вече не е толкова енергичен, постепенно става домошар и темите за разговор се изчерпват (или поне, стесняват), ще търси сексуално удоволствие извън дома, на него това ще му е ясно и ще го боли, но ще знае, че не може да й предложи друго. Ще се вбесява на себе си, също и на нея, но ще осъзнава, че няма това право. Ще стане кисел, сприхав и мнителен. А тя ще бъде едва на 33. И ще й се живее - с темпо, на което той НЯМА ШАНС да издържи, дори и да опита. И ще й се живее - с хора, които той няма да разбира, защото са от съвършено различно поколени. И ще й се живее - с човек, който ще разбира нуждите й на 33-годишна жена - и не само ще ги разбира, ами и ще може да ги задоволи (не говоря само за секс). 10,15,20 години... да кажем, че е ОК. Но оттам насетне, ако мислиш изобщо за общо бъдеще с този човек, трябва сериозно да се замислиш какво ще правиш след 10 години. И с кого. Дъждовна, много се надявам да ме разбереш правилно. Аз самата имам опит със сравнително голяма разлика, както вече стана ясно, но тези аргументи винаги са блокирали образа на значително по-възрастните мъже като евентуални "обекти" (пък и едно е 14 години, друго е 33). Просто мисля в перспектива.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|