Последният ми (и горещо се надявам да си остане последен) досег с графоманските излияния на тази дама беше една статия в някакъв вестник. В този паметник на мозъчната недостатъчност "българският еврокомисар" обясняваше с гьобелсовски патос (е, това си е гавра с паметта на Гьобелс, той поне е бил професионалист) как трябва "групово да съдим" авиокомпанията, ако ни е отменила полета, защото "единен иск има по-голям шанс". Епохално. Макар че и това е нещо, предвид способностите на гореказаната анализаторка на всичко европейско. Дъ Йес Лейди брани честта на тази, които я пратиха там, у Европата, с всичките си сили и умения, колкото и печално малки да са те. Имах и огромната чест да я слушам и на живо - ми Сид ленивеца ми е по-приятен и от него мога да науча повече за европейския съюз.
"Културата и политиката да вървели заедно"... И ти тва го четеш!!! Аз ще добавя, че лозовите сармички и Деф Лепард също трябва да вървят заедно.
Но си мисля, че и на мене личното мнение на дамата за живота от нещата ще ми хареса най-много - би имало да се смея и да плача, ако бих го прочел, но за щастие има Кау енд чикен, а на идиотизма при тях поне само се смея.
Още нещо - подразбира се, че "стилът" не може да се мери с класиците (кои класици, бтв?) или с кой да е утвърден автор, защото ако имаш стил и си автор или ако можеш да ходиш и дъвчеш дъвка едновременно, нямаше да си български еврокомисар.
А колкото до милиардите, които ще "вземем" - аз и ти никога нищо няма да вземем. Нашите деца и внуци също. Те ще ги плащат.
Така че младите и образованите трябва сами да си съставят мнение (нали затова са образовани), не да четат резултата от твърде многото свободно време и твърде малкото мисловен процес на самозабравили се хора.
Май бях малко рязък. Обичам ви всички!!!