L'Inspecteur написа:
Какво ви става?
Всеки ден умират хора. Всеки ден се убива, изнасилва...
И какво ? Трябва да бъдеме безпричастни така ли , да си мълчиме ?
Въпроса "Какво ви става?" е адски неуместен според мен. Точно това ни става че има хора които си казват ми майнта му такъв е живота и продължават житейският си път като подсъзнателно всеки си мисли "на мене нема да ми се случи" и да да не дава господ да се случи на някой но не трябва да мълчиме , точно обратното , колкото и популистки и комерс. да звучи трябва да го коментираме , да осъждаме този вид поведение , ние хората които сме анти насилието , анти агресията , анти всички гадости които ни заобикалят ... Какво ви става ?
На мен ми мъчно , гадно ми , скърбя за паметта на това момче и си мисля че всички трябва да помислиме , не става въпрос за някакъв конкретен случай , говоря като цяло че трябва да се размирише , трябва да се сложи край.
Конкретно за случая това е центъра на София , там където уж би трябвало ние обществото да се чувстваме сигурни , спокойни - там е мястото където се разхожда елита , центъра - където са лъскавите барове , дискотеки , клубове и т.н. Там където аз съм израстнал и какво се случва ?
Това че на някой му дреме на оная работа защото си вика "тия неща се случват" до момента в който някой не му скъса задника и почва да плюе държава , общество и всичко що мърда ... Я моля ви се , има хора тука на които шапка им свалям , може да не са познавали момчето но поне са съпричастни към болката на семейството му на приятелите му и т.н. други се правят на много разбрали живота и ми обясняват как приятелите на Джо били ревали щото Джо който е наръгал още 2 момчета на купон в родината си които за малко да починат и който уби едно момче и за малко да убие второ , не ви пука ... Друг пък тиражира версията какво пък толкова , случва се , браво!!!
Знам че във всяко стадо има и мърша , това е доказана закономерност , няма как да е иначе , защото ако беше иначе нямаше да сме на тоя хал ...
ЕВАЛА НА ВСИЧКИ ГЕРОЙ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА - СИЛНИ СТЕ , ВИЕ СТЕ БОГОИЗБРАНИТЕ!