Дата и час: 19 Яну 2026, 16:17

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Путин в България...съвсем разпродадохме Б-я
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 09:20 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Хейз Camel, не съм казал, че Путин управлява демократично :)
Просто не "брутално диктаторски" както се опитват да го изкарат хората.
Каквото и да се нарече управлението му, факт е, че хората са доволни, заплатите се повишават, пенсиите се повишават, стандартът на живот като цяло се повишава. Русия бавно, но сигурно върви към загубения си статус на световна сила :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 18:41 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
tamerlan написа:
Русия в момента е пълна реставрация на авторитарно-олигархическия модел отпреди 1917 8)

Exactly. :thumbright:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 20:09 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
А Хирам Абиф си строи Соломоновият Храм...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 21:39 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
2 camel: по-голяма глупост не бях чувал. Никога не съм възприемал насериозно мненията ти, но с този пост биеш всичките си рекорди за нелепи изказвания. Къде видя "неограничени възможности" в Америка? Колко българи които са преуспели там познаваш? Много са малко, ако отидеш да живееш там най-много да миеш чинии или да разтоварваш стоки в някое магазинче. Това за неограничените възможности е мит измислен от самите американци. Едно време е било така, когато още Америка се изграждала като държава, но сега вече всичките места там са заети и имигранти нямат работа там!
Това как управлява Путин не е наша работа. Общувал съм с много руснаци и не усетих никаква потиснатост в тях, не създават впечатление за хора живеещи под диктатура. Ако прави нещо което не се вписва в общите понятия за демокрация, то това е само за доброто на нацията. А в САЩ няма никаква демокрация, това което правят е псевдодемокрация.
Заглавието на темата е толкова глупаво че няма накъде. Къде изобщо става дума за "разпродаване на Б-я"? Всички договори, подписани по време на визитата на Путин ще донесат милиарди долари на България и хиляди нови работни места. А тези митинги са направо за смях - някакви си 50 нещастници протестират, при това аргументите им са направо идиотски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 22:10 
Аватар

Xenon написа:
Това как управлява Путин не е наша работа.
Добре, дай тогава въобще да не говорим за политика. И "По света и у нас" да остане само "У нас"... :|
Xenon написа:
Общувал съм с много руснаци и не усетих никаква потиснатост в тях, не създават впечатление за хора живеещи под диктатура.
Именно там е проблемът. Забележи, че назад в темата говорим за народопсихология.
Xenon написа:
Ако прави нещо което не се вписва в общите понятия за демокрация, то това е само за доброто на нацията.

Извратеняк! :lol: :lol: :lol: Да имаш някаква далечна роднинска връзка с Русо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 22:22 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

Джеймс, че какво й е на руската народопсихология? Е, не е съвършена, но какво право имаме ние да я обсъждаме? Нашата народопсихология е че хем плюем по България, хем говорим че ние сме най-идеалната нация, а останалите народи не си струват и т.н.
И къде видя демокрацията изобщо? Запомни от мен: такова животно нема! Извратеняк?! Какво те наведе на тази мисъл?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 00:24 
Аватар

Xenon написа:
Е, не е съвършена, но какво право имаме ние да я обсъждаме?
Не знам, аз се чувствам в правото си да я обсъждам. :| Ти неудобно ли се чувстваш? Ако е така - недей. :?
Xenon написа:
Нашата народопсихология е че хем плюем по България, хем говорим че ние сме най-идеалната нация, а останалите народи не си струват и т.н.
Има разлика между това да твърдиш, че нацията ти е "най-добрата" и това да оценяваш предимствата й пред друга нация. Никой не хвали Българите, напротив, имаме очудващо обективен поглед върху собствените си недостатъци. Разбира се, винаги говорим в трето лице ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 13:42 
sundancer
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
българинът няма национално самочувствие,това е.иначе останалото си е мрънкане-по шопски :) няма идеална държава.тия,дето парадират със своето добро управление само хвърлят прах в очите на другите. всички имат проблеми,някои се справят с тях,други-не. и патриот с 8 висши да сложим за държавен глава пак ще се изложим,защото силата е в народа,а българския не е единен и сплотен.но ще стане....когато останем 2 милиона...

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 13:45 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Да живее Каспаров!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 13:58 
Proud and Noble Man
Аватар

Има идеална държава... Е, имало е. Ама няма да кажа коя е, че някой ще вземе да ми се обиди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 16:00 
Аватар

Boromir написа:
Има идеална държава... Е, имало е. Ама няма да кажа коя е, че някой ще вземе да ми се обиди.

Ееееее, ае кажи ся, деееее! :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 16:51 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
phoebe написа:
Хейз Camel, не съм казал, че Путин управлява демократично :)
Просто не "брутално диктаторски" както се опитват да го изкарат хората.
Каквото и да се нарече управлението му, факт е, че хората са доволни, заплатите се повишават, пенсиите се повишават, стандартът на живот като цяло се повишава. Русия бавно, но сигурно върви към загубения си статус на световна сила :)

Извинявам се, ама това звучи като реплика на някоя баба, която се прехласва по годините на соца. Щото в Русия е точно това в момента - социализмът се е върнал, а Путин ако не е диктатор, явно има грешка в речника, защото човек, който управлява с изнудване и убийства, не може да бъде наречен по никакъв друг начин :(...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008, 16:59 
sundancer
Аватар

това,което стига до ушите на хората не винаги е това,което се случва.кажи ми тук не е ли имало убийства по времето на БКП?ами Света Неделя ?????не е ли борба за власт?навсякъде е една помия.... но на някои места организирана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008, 00:15 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Охо, става интересно.
Джеймсьо, верно дразниш с най-изказванията тип "на всяка манджа мерудия" по форума, но тука вече прекаляваш. Или си замълчи, или моля те, приведи някакви _доводи_ (не знам дали я знаеш тая дума какво значи, провери Гугъл), но най-добре просто си затвори устата и спести плоските си безсмислени изказвания и в тая тема :|
Methuselah - ъ, какво?
nrggirl - отново, имаш ли някакви доказателства за всички обвинения , които хвърляш? Четеш може би много блогове? Следиш CNN, BBC? Добре за теб...
Единствените що-годе смислени изказвания, са тия на renesanzgirl, тъй като тя подхожда обективно от всички гледни точки, а не дълбае "о, колко е гадно в Русия, там мечки ходят по улиците и ядат хора, разбираш ли".
Изобщо не казвам, че аз съм прав, аз съм пристрастен и то наистина много, но абсолютното безцелно (досега не видях никой да се е аргументирал поне с един цитат), да се плюе държанвния строй, на държава, за която нищо не разбирате (някой от вас знае ли руски език?), е просто смешно. Проявявате, уви, неприятната черта, да бъдете влияни от външни мнения.
Освен това, темата е за Путин във България. Благодарение на сключените сделки, България получава равен дял в въпросният газопровод (т.е. не е миноритарен участник), откриват се както каза Xenon, хиляди работни места и получаваме собствена АЕЦ, по-евтина от западните еквиваленти. Откъде и да го погледнеш, не виждам, по какъв начин България да губи нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008, 00:22 
sundancer
Аватар

аз пък се радвам,че сме 50-50 с Русия,а не с ония мижитурки дето се слагат за големи бизнесмени.ЕС го е яд,че не стана неговото,тва е. айде стига спам,или по темата или нищо!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща