^--А царевицата цар ли е? Или царица?
Според теб някога Кристо ще зададе ли поне един ентелегентен въпрос? -
без коментарНе смяташ ли, както Паган беше казал, че форумът в момента е в пълен упадък, който се дължи главно на новите потребители, чийто безсмислен и безинтересен флууд е накарал старите да спрат да пишат? -
не точно, но донякъде...някои от старите пораснахме и опознахме твърде добре СУ, за да имаме нужда от форумни чуденки
А дали аз мисля горните работи според теб? -
май майА дали някога ще се върнат златните години на форума? -
дори още по-добри ще настъпятЛипсват ли ти коктейл молотов, трипио, хазел, че, боромир, паган, дух наводнения? (форумно имам предвид) -
особено момчетата 
А някой друг? -
НРГгърл, но гледам е поствала днес 
Дали на някого са му смешни въпросите на Кристо?
На теб забавни ли ти се виждат? -
оперирана съм от чувство за хумор, когато постът минава 5 реда
Мислиш ли, че рубриката размисли и страсти изживя своето форумно време и е време вече да й се тегли ножа, защото все по-рядко ставаме свидетели на истински интересни въпроси? -
мисля, че може да се приключи с мен, добър финал
Според теб някаква извратена форма на престиж ли е да те изберат в Размисли и Страсти?
Ахахахаха, надали, по-скоро на форумно присъствиеНа колко активни потребителя в момента средно се пада по един модератор? (само грубо предположение ще е достатъчно)
Ммм, може би между 150 и 200Какво трябва да направя, за да ме баннеш? -
Уау, да говориш расистки и да си ме хванал в ПМС...Някога искало ли ти се е да баннеш някой само защото те дразни? -
МдаДали Кристо знае, че всъщност си жена? -
о, не знам, мисля, че е пределно ясно - аватарът е потресаващо женски, както и подписът