Третирането на дадена група като привилегирована, заради това, че е малцинство (и не само) също е противоречиво на "демокрацията". Макар, че не знам какво толкова сте се еманли с тая демокрация - тя не е по-продуктивна или положителна от комунизма, просто е по-подла. Не може да ме задължава да харесвам всичко, което тя защитава/одобрява. Това не е ли мое право и свобода? А турците, които бяха направили сайт с радикална трактовка на Исляма - какво стана с тях? А тези, които отричат турското рбоство? А клането в Батак? А палестинците и откраднатата им земя? На този принцип от законите на държавата може да следва, че и който не е православен християнин също е престъпник.
Статията от линка е много тенденциозна. В нея се заклеймяват сайтове, които не пропагандират нищо, просто излагат документи и факти. Това пропаганда ли е или опит за скриване на истината и историята? Особено пък написаното за воини на Тангра.
Цитат:
През април, след 6-годишни преговори, ЕС прие нови правила за борба срещу расизма и престъпленията на омразата. Те предвиждат присъди до три години затвор за онези, които отричат или омаловажават геноцида, прилаган спрямо евреите по време на Втората световна война.
Крайно очевидно е - защо все евреите? A aрменския геноцид? Този над българите? Геноцидът по времето на еврейската идеология - комунизмът? Винаги става дума само и единствено за евреите. Е какво, аз да не съм малоумен да не забелязвам тази тенденциозност?