Дата и час: 16 Яну 2026, 16:02

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: А тези , които кандидатстват втора година
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008, 15:10 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
d_n_g написа:
Това, което ми пишеш ми е пределно ясно, но въпроса ми е съвсем друг! Съжалявам, сигурно не съм била достатъчно ясна!Просто ме интересува дали ще ми се зачитат оценките, които са ми записани в дипломата като "Държавни зрелостни изпити", защото ако не ми се зачитат випуск 2008 са привилегировани, а пък от друга страна ако се затичат - ние сме , тъй като не сме държали конкретните матури?!?!?! Толкова ли е сложен този въпрос, че никой неможе да отговори?!?!?!

Ами оценките които са ти записани в дипломата като държавни зрелостни изпити няма да ти се зачитат понеже ти не си държала ДЗИ, и ти си избрала кои оценки да ти се запишат там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008, 16:49 
В началото бе словото
Аватар

doctors написа:
d_n_g написа:
Това, което ми пишеш ми е пределно ясно, но въпроса ми е съвсем друг! Съжалявам, сигурно не съм била достатъчно ясна!Просто ме интересува дали ще ми се зачитат оценките, които са ми записани в дипломата като "Държавни зрелостни изпити", защото ако не ми се зачитат випуск 2008 са привилегировани, а пък от друга страна ако се затичат - ние сме , тъй като не сме държали конкретните матури?!?!?! Толкова ли е сложен този въпрос, че никой неможе да отговори?!?!?!

Ами оценките които са ти записани в дипломата като държавни зрелостни изпити няма да ти се зачитат понеже ти не си държала ДЗИ, и ти си избрала кои оценки да ти се запишат там.

Много е кофти!Интересното при мен е че аз миналата година държах пробна матура!Би трябвало да ми се зачита,но за това никой не се е замислял! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008, 23:02 
Пишете, о, братя

Здравей,
не знам защо изобщо си решила, че може да ти се зачетат оценките в графа "Държавен зрелостен изпит" от димпломата ти щом е от миналата година. тези оценки са си легализиран фалшификат от самата държава. винаги съм смятала, че тези дипломи са повече от нередовни и честно казано се радвам, че поне моята ще е нормална.
Всичко, което се говори за признаване на матури като балообразуваща оценка или приемен изпит се отнася за випуск 2008. И няма никаква логика дори да си полагала пробна матура оценката от нея да ти се зачита. Просто защото не всички твои съученици са полагали въпросната пробна матура, тя не е била оценявана от специална национална комисия. До сега още не са известни критериите, по които ние ще получим оценка на матурите си. Всичко ще се изяснява когато комисията се събере. Надявам се, че разбиращ че няма как оценка, получена по други критерии да се признае.
А ако още не ти е ясно първо препоръчвам да четеш нормативни документи, а не вестници и второ - да промениш решението си да ставаш кандидат-студент на СУ.
Желая късмет и успех с изпитите през юли месец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008, 00:30 
Постоянно присъствие
Аватар

Спокойно хорица, всичко ще ви се каже в срокове. Едва февруари е, а предварителния е чак май ( разбира се май ще дойде по-скоро отколкото си мислите :) ). Учете си темите. Другото - с времето си. Пък и ние сме в сесия :) . С кого първо да се занимават.
Незачитането на оценките "Държавни изпити" от 2007 не може да e ущърб за завършилите тогава. Всички знаем, как си избирахме предметите?
Аз си мисля, че просто за 18те специалностите , с които се влиза с матура, кандидат-студентите от предните години, както винаги ще си държат изпити в СУ.

Последна промяна aL` на 01 Фев 2008, 11:43, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008, 11:07 
В началото бе словото

Всички знаем как си избирахме предметите, но и всички знаем колко по добре е да имаш две възможности пред една!!!Все пак защо тогава сме избирали някакви оценки като те изобщо няма да ни послужат?!?Няма грам логика във всичко това!Но както по принцип стават нещата в България образованието ни също няма да остане назад!Всъщност, още наистина е твърде рано да се раздухва каквото и да било...ще поживеем и ще видим!А относно коментара ти axinora, незнам защо толкова смело ми даваш такива съвети?Аз няма да се откажа никога...нищо неможе да ми бъде пречка- нито матурите ви, нито твоят набор, нито ти!!!Затова не се вживявай много- пожелавам ти от сърце да ми станеш колежка на есен :wink: !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2008, 09:35 
PIOUS GORGON
Аватар

Това е абсолютно излишна истерия,
освен това повечето кандидат-студенти
не са имали две възможности, бих
казала, че хиляди хора трябва да се
чувстват прее*ани, че не са имали
шанс да се явят на матура и изпит след това,
че дори и на предварителен. Така стоят
нещата - приемете ги, не може винаги да
се минава по тънката лайстна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За тези които ще ходят на море...

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в Потребители

кой повика кой почука

62

2675

09 Сеп 2007, 15:18

MyMoon Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. За тези, които живеят с половинките си...

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в Любов, романтика...

lLady_MooN_RaiN

104

3951

02 Апр 2009, 10:59

^PrincessA^ Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. За тези, които скучаят.

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2010-2011

Dimitrov

22

1133

31 Юли 2010, 11:12

morfei Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

[ Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22 ]

в КСК 2008-2009

n@sko

323

24739

02 Сеп 2008, 09:37

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. за тези които кандидатстват в два вуза

в КСК 2004-05-06

vesko200

13

1149