explorer написа:
Ами аз досега си правих само един изпит и не си го дописах докрай, защото осъзнах, че няма да ми стигне времето. Лошото е, че времето ще е 4 часа и аз не знам също как ще се оправям. Иначе за 3 часа (на третия час се отказах) сътворих 6 плътно изписани листа отгоре до долу средно около 10-12 думи на ред с поле 1,5 см. Темата беше за създаването на българската държава, а тя по принцип ми е 12 листа. Разбира се, доста неща съкратих, ама се оказа, че за славяни и прабългари имам много, а за Аспарух и Тервел (което е основното в темата) - нямаше да остане време. Така че най-важното е не дали ще възпроизведеш темата на 100%, а как ще я съкратиш във времето, че да се получи смислена, логична и завършена

Скоро ще си правя още един изпит на Възраждане и смятам да го завърша, каквото ще да става. ^KeN^, кои са тия бързи химикалки, че не съм просветен?

Явно ще трябва да си ускоря писането...
Еми има такъв момент.Един приятел кандидатстваше по-миналата година и се падна Аспарух и Тервел,но изпитът беше 5 часа.Той дори е ходил да си види работата.Увлякал се е по Аспарух и е написал точно 1,2 страници за Тервел,демек не му беше балансирана темата и резултатът беше 2,като се има предвид че той знаеше темата перфектно.Нз какво ме кара да си мисля,че може да е тая година само Аспарух,но ме съмнява,няма занчение.Та тея бързите химикалки са едни подобни на писалки,но не драскат,,имат на върха острие,подобно на писалките,приличат на фулмастри

ма хич не трябва да натискаш,просто пишат хипер бързо