Дата и час: 16 Яну 2026, 22:35

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Преподаватели и изпити
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2008, 00:18 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Lunichka написа:
лудата вещица,и аз благодаря за отговора ;)От известно време се чудя дали Гено дава възможност да си прегледаш за 5мин лекциите,след като са ти се паднали въпросите? :? Не се надявам много, но знам, че някои преподаватели го правят. Мерси предварително, дано някой от по-големите се отзове ;)

радвам се, че съм била полезна
иначе Гено не дава да се ползват странични материали, така че учете здраво :)

The spirit of malevolence survives the practical exertion of it. We learn to curb our will and keep our overt actions within the bounds of humanity, long before we can subdue our sentiments and imaginations to the same mild tone.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2008, 15:31 
В началото бе словото
Аватар

Имам въпросче за изпита по Обща Теория на Правото(I курс) при проф.Росен Ташев. Тези, които искат да си използват оценката от теста, в деня на изпита ли трябва да отидат за да я нанесе и лично ли става това?
Надявам се някой да знае нещо по въпроса. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2008, 15:34 
В началото бе словото
Аватар

и аз питах същото в другата тема

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2008, 17:11 
Да живей словото
Аватар

Абе ppl, давате си книжката на ваши колеги, които се явяват на изпита, и след него те я дават на проф. Ташев да ви нанесе оценката.
Да ви имам проблема :lol: :lol: :lol:

А някой да може да даде информация за изпита по Международна икономика при доц. Пирян????? :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2008, 20:28 
В началото бе словото
Аватар

Е, сега, да си питам, може пък професорът да е докачлив и да приеме липсата ни като лична обида :P
Благодаря все пак. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2008, 14:12 
В началото бе словото

здравейте, колеги :)
аз съм втори курс икономика с френски език и бих желала да разбера нещо повече за 4-и семестър, т.е. втория на втори курс :) Какви предмети ще уча, кой избираем предмет да избера, как протичат изпитите и какви са преподавателите? :)
Благодаря предварително на отговорилите :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2008, 17:59 
Mahna-Mahna!
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Здравей, Студентка! :D Аз също съм икономика с френски, но първи курс. Много ще съм ти благодарна, ако можеш да ми кажеш нещо повече за изпита по стопанска история. Не карахме всички часове, с темите сме до половината, а тя ни каза да се оправяме сами и нямаме идея какво да правим... Изобщо как протича този изпит? Мерси предварително. :alien:

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2008, 21:50 
В началото бе словото

Bety, при Вътова ли сте? Ако да, тогава ще ти кажа как беше при мен. Мин.година нямахме много лекции по Стопанска история, най-много 4-5 да са били и то в две от тях Вътова дойде и каза "J'ai mal a la gorge, не мога да преподавам, няма да имате лекция" и втория път каза, че бързала за самолета си до Франция и днес няма да има лекция :!:
Изпитът беше на седми март (ако не бъркам), абе след сесията беше. Имахме конспект с теми и трябваше да си избереш една тема и да направиш доклад (на френски) по тази тема. На някоя си дата (примерно на 1-и март) предаваш реферата, а на 7-и март го защитаваш. Отиваш пред кабинета й в определения от нея час и чакаш да ти дойде редът. Тя ти говори на френски, принципно е мила, усмихва се, не те гледа злобно :) мен лично ме пита въпрос от сорта "Според теб какви са последствията от еди-какво си (свързано с темата) за България", един вид пита за моето мнение. Май и колегите ми е питала това, аз не й отговорих много много, ъъъъъ-ках и хмммм-ках и тя ми писа четворка и каза, че не била доволна от мен, трябвало е повече да се подготвя за устния изпит (не ми се караше де, загрижена беше), но да ти кажа под 4 не писа на никой, имаше ужасно много шестици ;) Моето лично мнение е, че тя от толкова много работа и пътуване в чужбина едва ли ще пише 2-ка на някой и ще се занимава септември да идва специално заради него да го изпитва отново ;) НО това да не ти е повод да не седнеш да попрочетеш нещичко за този изпит!!! :wink: не знам дали и тази година при вас ще е така, ако ви даде конспект с теми да си правите реферати сигурно така ще стане. Бтв. забравих да кажа, че повече от 10мин. не те задържа в стаичката, някои дори и по-бързо минаваха :)
Успех от мен!

П.С. я ми кажи по микроикономика при Лисев ли сте (то няма при кой друг май :?: ), как мина изпитът? Колко накъса?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008, 03:05 
Mahna-Mahna!
Аватар

Студентка, мерси мн за подробното инфо!!! Да, точно при Вътова сме. Ама явно тази година нещо си е сменила подхода. :wink: Ние вече правихем докалди и си ги четохме/разказвахме, т.е. тази, които бяхме по-напред като теми. Останалите просто предадоха... А пък за изпита каза, че ще даде две от тези всички теми (включително онези, до които изобщо не сме стигнали :| ) и пишем по едната по избор. И си имам най-доброто желание да попрочета, само дето няма какво. :P
Хах, да, иначе и нашата дата е след сесията - 1 март. И честно казано, добре че я убедихме, та да можем малко поне да дишаме между другите пет изпита. :roll:
А при Лисев е тъкмо днес. Стискаме си плаци да се разминем с късането. Очаквай довечера точна бройка. :albino:

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008, 13:13 
Да живей словото
Аватар

За гл. ас. д-р Соня Вътева ли говорите (за Стопанската история) ?
Ако да, Bety_ , би ли ми казала от колко часа и къде ще ти е изпита, че тази жена я дебна да ми напише 1 оценка и все не мога да в хвана?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008, 21:09 
В началото бе словото

Dita написа:
Ако да, Bety_ , би ли ми казала от колко часа и къде ще ти е изпита, че тази жена я дебна да ми напише 1 оценка и все не мога да в хвана?

трябва ли всички оценки винаги да са нанесени в книжката? Аз 3/4 от оценките ги нямам :D

Bety_ написа:
А при Лисев е тъкмо днес. Стискаме си плаци да се разминем с късането. Очаквай довечера точна бройка. :albino:

не искам да те тревожа, ама Лисев без да остави на поправка ПОНЕ 3-4 студента НЕ Е Лисев, повярвай ми! :( :(
Да, явно при Вътова тази година е по-различно... Ще ти стискам палци! :) После кажи как мина изпита ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2008, 10:55 
Да живей словото
Аватар

Studentkata написа:
Dita написа:

трябва ли всички оценки винаги да са нанесени в книжката? Аз 3/4 от оценките ги нямам :D

не е задължително.
На мен само ми трябват всички (без максимум 2) до края на тази година...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2008, 22:19 
Mahna-Mahna!
Аватар

Dita написа:
Bety_ , би ли ми казала от колко часа и къде ще ти е изпита, че тази жена я дебна да ми напише 1 оценка и все не мога да в хвана?

И нашият изпит ще е след сеисята, на 1ви март от 9.30. Само залата не знаем още, но като се разбере мога да ти пиша ЛС. ;)

Студентка, оказа се, че чак след седмица ще излязат резултатите по микро. Ние си мислим, че ги понаписахме, колкото да минем поне... Но кой знае. И все пак какво са 3-4 скъсани по микро в сравнение с 9 при Бънкова. :roll:

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2008, 00:46 
В началото бе словото

еха, бях забравила за Бънкова ;) и при нас май понакъса, ама най-много 5-6 човека, иначе тя е готина, къса само тези, които наистина нищо не могат да кажат (поне с такова впечетление останах) :roll:
А резултатите по микро излизат не по-рано от седмица, при нас дори като каже дата и на следващия ден чак ще бъдат изнесени резултатите... Дам.. мин.година скъса 5 от моя випуск, но имаше 10-ина поне от тогавашния втори курс. Тази година скъса 11 човека, ама сега се оказа че асистента направил грешка в оценките и чакаме нови резултати... При него е много важно да се учи от лекциите основно и което не е предал и ГО ИМА В КОНСПЕКТА от учебника. Пишеш ли на изпита тема от учебника - пиши се с тройка :( стига съм обяснявала, стискам ти палци! :) А аз още чакам информация на втори семестър на втори курс и за Икономически теории при Берхар и Седларски... в събота имам изпит и ме е бъз малко.. :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2008, 10:46 
Да живей словото
Аватар

Studentkata написа:
А аз още чакам информация на втори семестър на втори курс и за Икономически теории при Берхар и Седларски... в събота имам изпит и ме е бъз малко.. :|

И мен :( след като започнах да чета учебника (2 дена преди изпита) и стана пълна каша :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. ФМИ-изпити-преподаватели

в ФМИ

sqrt

6

1525

25 Яну 2008, 21:51

rogertaylor Преглежда последните мнения