sedrik написа:
Явно никой няма да отговори на хората, така че с риск да бъда обвинен, че говоря "банални" и "вече коментирани" неща, ще го направя аз.
Ами да. Трябваше някой, който не се е подесетвал поне.

sedrik написа:
а на тези, които предпочитат да се правят на интересни отколкото да дадат някаква информация, напомням, че това е раздел Кандидатстудентска кампания и е нормално да се задават такива въпроси.
А си мислех, че има раздел за ФМИ... а също си мислех, че форума има функция "търсене".
Добре де, и аз да напиша нещо, което не препраща при ясновидките

Идеята е да влезеш каквото искаш, а не да гледаш приятели, познати, мама, татко, стринка, вуйчо, шурей, баджанак, свако, какво казват и тн. Верно, че майка ти и баща ти те финансират, ама твоето желание е тяхно, а не тяхното да е твое. Можах ли да обясня? Също лятото забравяш морета, океани, езера, реки и каквито и да е водни басейни. Защото сума случаи има тея, които бързат за морето да се преебат казано накратко.
Кои са математици, кои са информатици, кои са статисти, относително е.
Аз предлагам освен на компютърни, математически, измислени и не знам си какви още хомологии, да се делят на мъжки, женски, безполови, еднополови, двуполови и тн в зависимост от съотношението мъже/жени.

Ще се получат много странни резултати, пробвах веднъж да го правя, ама дълга работа.