Дата и час: 01 Апр 2026, 20:26

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 228 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2005, 19:34 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Я някой да каже (от "старите кучета") голям ли е шансът да си запазиш стаята до края на следването.Знам,че е по добре да питам във форума на КСБВУ,но не желая някой да ми цитира правилници или да ми поства линкове към някакви файлове по 2 МБ с неразбираеми наредби.Моята килийка в 42Б е доста окаяна и се чудя дали да се залявам да правя ремонти,за да не се окаже догодина,че трябва да правя същото в друга стая. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2005, 19:45 
В началото бе словото
Аватар

Вчера си видях стаята(205) в блок 50а.Настанен съм при двама четвъртокурсници.На вратата има парче дърво,върху което с пирограф,доста нескопосано,е написано :"Топъля и Величков стая 205".Не знам как изглеждат вашите стаи,но определено трябва да видите моята.Има нови тапети и PC...И като се замисля,тва са и плюсовете.Леглото ми е,меко казано,продънено.Ходих се разправях с домакинката и тя ми каза,че не можела с нищо да ми помогне,поне засега.И се налага да си търся пружина за матрака,щото тази е леш.Подпряна е отдолу с някви дъски,за да не се изтърся като си лягам.Иначе стаята е кочина,но и това не ме притеснява,защото и аз съм си прасе.Въпреки всичко,доволен съм,че се паднах с по-големи.Поне ще ме вкарат по-бързо в студентския живот и ще ми помогнат с Правото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2005, 19:53 
В началото бе словото
Аватар

Хей ако има някой в 18 блок :roll: , да се обажда :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2005, 20:00 
Драскач
Аватар

ами предполагам имаш възможност да я запазиш до края....но е трудно..зависи от успеха ти в края на всяка година, който трябва да е доста висок...
аз миналата година правих ремонт в стаята, и слава богу,сега ме класираха в същата, ноо нищо не е сигурно занапред,никой не ти гарантира че ще си пак там:roll:
според мен, ако стята ти сега наистина е в окаяно състояние и има нужда от ремонт, си струва да я поспретнеш,ако имаш възможност...все пак цяла година ТИ ще живееш там, ще ти е 2рото "вкъщи" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 01:46 
Пишете, о, братя
Аватар

^PrincessA^ написа:
А няма ли някой в 51 блок, 315 стая? Там, където е останало късче от моята аура.... :lol: (и по конкретно едно апликирано цвете около нощната лампа :D ) Много ми е интересно кой ще живее там тая година :)
Иначе за блока- не е лош, има доста ремонтирани стаи, има си кафенце във входа, което определено е плюс :wink: Но иначе е един от най-купонджийските и пиянските блокове- тежко на тези, които ще решат да си учат там за сесията- пеещи и играещи ръченица компании, непрестанно репетиращи богослови и самозвани китаристи, летящи през прозорците празни бутилки от водка......т'ва е типичната атмосфера в 51 :twisted:

Аз бях в 51 блок 312 стая, но реших да се откажа. Бях потресен от това, което видях в стаята. Когато ми дадоха ключа, трябваше да си вляза в стаята и да направя описание. Щом прекрачих прага, се надигнаха в мене мрачни чувства. Първото, което видях, бе жестоко разкъсания балатум, през който като дупки в сирене прозираше пода. Леглата бяха продънени, виснали, над тях имаше дюшеци, покрити с някакви петна и гадости. Но не това беше проблема. Знаех, че ще съм с още две момчета, но не очаквах толкова малка стаичка. Излиза, че моето лично пространсто трябваше да се ограничава само до моето легло. А да не говорим, че зад едното легло имаше някакви странни "боклуци", които бяха толкова отвратителни, че не исках да ги гледам вече. Бюрото- разбито, гардероба- още по- разбит., тапети- разкъсани и изцапани. Реших все пак да видя бюрото и каква беше изненадата ми, когато видях в шкафовете няколко презерватива- използвани. В банята трагедията беше същата. Мивката- продънена, огледало- няма, душа- леко се килнал надолу, още малко и да ми падне на главата. Сифона на кенефа не работи- за какво да си говорим повече. Е добре в такива условия учи ли се? Не съм претенциозен, не очаквам хотел 5 звезди- обаче това е възмутително. Все пак за тази стая взимат по 130 лева някъде, а получавам един коптор, в който и свини не биха живели, а трябва там да се настанят трима студенти, за да учат.
А и самият съквартирант не ми хареса. Едно нахално момче, готово винага да се пазари. Още в началото взе да ми предлага да си сменя стаята с една друга, ама там положението не бе по- добро, само дето е с южно изложение, а моята беше със северно...
Наистина преди да се запиша още като влязох и чух някакви попове да пеят, като от нищото се появяваха някакви хипари или някакви откачалки с бели престилки- с една дума не знам как може да се учи там.
В крайна сметка си взех квартира. Малко по- скъпо е, но няма да рискувам да бъда пребит, ограбен, разфасован, отровен, дрогиран или друго в тая гнусна стая...
PS:Направи ми впечатление, че като си пуснах кранчето на чешмата и 10 минути излизаше само черна кална вода. И си помислих какво ли ще стане, ако бях решил някой ден да си пийна водичка...

Последна промяна post-mortem на 22 Сеп 2005, 02:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 02:10 
В началото бе словото
Аватар

И аз съм в 51 блок, но стаята ми е доста добра, правен е ремонт и то наскоро, леглата са нови имат и матраци, само банята е малко мизерна, но е поносимо 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 02:17 
Пишете, о, братя
Аватар

Eve написа:
И аз съм в 51 блок, но стаята ми е доста добра, правен е ремонт и то наскоро, леглата са нови имат и матраци, само банята е малко мизерна, но е поносимо 8)

Аве какво поносимо бре... там в коридора изскочи някакъв метал с едно барабанче и взе да удря по него и да крещи като някоя полудяла мечка и после си... свали боксерките, че се видя всичко, каквото имаше да се види въобще...
То може да е поносимо вътре в стаята, ама не знаеш отвън на какъв изрод ще попаднеш- всякви пиянки, наркоманки, дрогита, попове, сектанчета, гейчета...даже ме изкефиха като излязоха някакви с бради и с раса хехех

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 03:30 
В началото бе словото
Аватар

Гледайте сега не съм ли карък или просто е такава системата за тези общежития 4е да ти вземат парите?! днес се записох в 18 блок за 805 стая, домъкнал съм си от Шумен тежи4ък багаж(котлони, ютии и др.) и домакинката ми обявява 4е стаята ми е била за ремонт и не мога да си оставя там багажа, бил съм 1-вия записан за тая стая и т.н. странното е 4е ми взеха пари за наем от 21 до 30.09 (16лв.), а все пак като се ка4их да си огледам стаята видях 4е тя е по-малка и от килера на село с две легла под които имаше два сака, 4ифтове маратонки и др. 4удя се колко ли ще ми бъде наема за към 10 квадрата и за6то ли съм платил за наем а не мога да си оставя багажа, а какъв ли е този ремонт за 9 дена? А забравих да се похваля 4е като отворих вратата видях нещо като 4у4ур, а за тоалетна и баня просто маи са забравили да построят, или просто са преградили малко място от двете съседни стаи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 06:12 
Драскач
Аватар

Еve, а ти в коя стая си в 51? странно че не се оплакваш от нея..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 06:22 
Да живей словото
Аватар

Adversary написа:
Я някой да каже (от "старите кучета") голям ли е шансът да си запазиш стаята до края на следването.Знам,че е по добре да питам във форума на КСБВУ,но не желая някой да ми цитира правилници или да ми поства линкове към някакви файлове по 2 МБ с неразбираеми наредби.Моята килийка в 42Б е доста окаяна и се чудя дали да се залявам да правя ремонти,за да не се окаже догодина,че трябва да правя същото в друга стая. :roll:

Близо 4+2 години живях в една и съща стая в 41, така че явно е възможно. Но винаги съм бил на първо класиране и една година на междинно, и право си пазех стаята и лятото. Ако изрично си заявил желанието си да останеш в стаята си (посредством отметка в полето "Желая да ползвам същата стая" в молбата-декларация за общежитие) и си на първо или междинно класиране, то имаш огромен шанс да те класират пак в нея. Така на всички им е по-лесно - на КСБВУ не им се налага да ти правят нова настанителна заповед, на Даков не му се налага да я подписва, на домакинката не й се налага да те мести, на теб не ти се налага да издаваш стаята, а на ПСБО не им се налага да ти правят нов електронен пропуск.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 14:02 
В началото бе словото
Аватар

Мерси,Христо.А тази електронна кога трябва да се извади и колко струва?На настаняването не се стигна до това и се чудя как ще вляза без пропуск следващия път.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 15:19 
Пишете, о, братя
Аватар

а не- моят крак в общежитие няма да стъпи, то по- добре да отида в Столипиново...
То остай, че е малка стаичката, ами има огромна опасност да те окрадат. Не знаеш кой ще ти влиза в стаята. А и ако двамата ти съквартиранти се окажат някои луди купонджии, трябва да забравиш да учиш. Ама аз кат се замисля, те повечето за това се натискат да бъдат на общежитие- да купонясват и да вдигат оргии...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 15:23 
Пишете, о, братя
Аватар

А то и домакинката бая зла женица. Като и казах, че сифонъ на тоалетната не работи и тя най- невъзмутимо ми каза, че това не е възможно. А после отвърна "ами значи вие сте го развалили!". Мдааа, аз го развалих, още не съм влязал и го разбих тоя сифон... :lol: даже ми стана смешно вече...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Еve, а ти в коя стая си в 51? странно че не се оплакваш от н
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 16:08 
В началото бе словото
Аватар

Аз съм в 502 стая и мислех, че целият 51-ви блок е добър, но явно съм в гинерална заблуда :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Еve, а ти в коя стая си в 51? странно че не се оплакваш
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005, 17:03 
най-голем
Аватар

Eve написа:
Аз съм в 502 стая и мислех, че целият 51-ви блок е добър, но явно съм в гинерална заблуда :roll:

Еve...ти така ли се разхождаш из коридорите на общежитието както си на аватара ? Хихи :D :D :D :D

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 228 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос относно класирането за общежитията

в КСК 2004-05-06

MagicForce

2

1110

23 Сеп 2005, 13:28

Just_A_Soul Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос относно общежитията

в Административни въпроси

SugarWithSpice

1