Xin написа:
Хорхе, с теб разбира се пак си говорим на един език, свои хора сме, но народът не схваща.
Black lady, връщаме се до причината за всичко... телевизията... ами те на хората това им е работата, да демонстрират визия и ние умните всичко копираме. Същите хора в реалния живот може да са доста по-различни...
Обидихте ми се, че България е курвенско село. Не е. Но има много девойки, които полагат всякакви усилия да я правят да изглежда такава и чужденците се изумяват понякога. Факт. Копира се поведението на разни телевизионни героини, плод на нечия фантазия и става весело.
Мармелада, ако не вярваш, че обществото ни е много, ама наистина много болно, симптом на което е и разговорът, който водим в момента, проблемът е само твой. Както казах живее си жабата на дъното на кладенеца, гледа малка част от небето и си мисли, че всичко знае. Че и се сърди, като и кажеш, че греши.
Мне,не съм аз тая жаба в кладенеца.Едно общество не е болно когато реши да се грижи за себе си...да не говорим ,че има къде къде по-болни.Ако великите чужденци са подобни на онези с които имаш снимки...охохо,е те като не знаят себе си да направят хора всичко ще им се вижда "курвенско".
"Хорхе, с теб разбира се пак си говорим на един език, свои хора сме, но народът не схваща."
Това ме разби,няма такъв смях всъщност."Народа" сигурно трябва да са "ненормалните",които не само си щипят мустаците,но и се епилират,а може би и си решат косата за разлика от други,хм,а може би даже си я мият редовно...разбира се грях наложен от телевизията.Само,че преобладава норода с мустаци,леко мръсноват и грозноват.Много по-малко са хората ,които имат вкус към начин на обличане и съчетаване ,така че аз пък ще пъхна Xin в графа "народа".
И все пак ние никъде не сме казали:"Скуби мустаците!",ами някой друг се оплаква,че чужденците,които сигурно са отделни бройки ,са се оплаквали от курвите.
Ама както и да е...много спам стана.