Ja malko i az da se vklu4a v temi4kata

Moito mnenie napalno savpada s tova na Orion Elira - nai lesno e da kaje6 s taq specialnost ni6to ne stava. E da ama ne savsem. Vsi4ko e vapros na jelanie, mnogo 4etene i rabota i razbira se i 6ans. Vajno e da znae6 kakvo iska6 da pravi6, ZA6TOTO GOLEMIQT PROBLEM NA DOSTA KOLEGI E, 4E PROSTO NE ZNAQT. Etnologiqta dava naistina golemi vazmojnosti za realizciq stiga da si dostata4no iniciativen, probiven, uporit i posledovatelen. Kakvoto i da zavar6i6 nqma66 li gi tiq ka4estva si za nikade. Da, moje da zavar6i6 informatika da ba4ka6 v nqkoe ofis4e, da vzima6 2 bona. Ama ako si iniciativen i t.n. - 6te sa pove4e i 6te si po-dovolen. Ta sa6toto i s etnologiqta. Moje6 da pravi6 primerno akademi4na kariera i da se zadovoli6 s 300 lv na mesec, no moje6 da se opita6 da si iniciativen i da polzva6 vazmojnostite, koito predlagat razli4ni fondacii, proekti na ES, vazmojnosti za stipendii i specializacii i t.n. Sa6toto i za tolkova moderniq naposledak turizam - v momenta zaplatite i tam ne sa koi znae kakvo ako si obiknoven organizator ili ofisasistent v nqkoq agenciq. No ako si dostato4no dobar prosto s vremeto 6te si napravi6 sobstvena takava.
Ta oblasti na realizaciq - akademi4na kariera, muzei, turizam, marketing i reklama, jurnalistika, nepravitelstveniq sektor, mestna administraciq, darjavna aministraciq, politika... Prosto tr da razbere6 kakvo to4no i da naso4i6 zanimaniqta si na tam, a etnologiqta nqma da ti popre4i, samo moje da ti pomogne