KristoАбе аз цитати и т.н. никога никакви връзки с нищо - просто що не се откажеш? Особено както са на английски ми е цифра по-трудно...Все пак ще се пробвам,квото стане....а Драконът В интерес на истината е най-доброто ми постижение.... и никога не е бил за по рисуване.... :") Даже нямам 6 по рисуване в училище
опиши в коя част от живота си би казал цитата от песен и кой епизод от съдбата си би кръстила с заглавията на песните след цитатите 1. He looks right through me - so unprotected, his only legacy - returned, rejected
2. You're neurotic like a yo-yo... you used to be my romeo - ( Тва ми е любимо парче:")
3. Miss you less, see you more, love to know you better - ( Тва също ) Липсва ми един човек,сигурно бих му го казала и в момента.
4. I'm not like this all the time, i swear something has taken over me - като съм объркана
5. She's too invested in the hours that past her by -
6. So wonderfully good looking - with fine and delicate lines - о,за някоя яка мацка на улицата сигурно....
7. You know, I've never been in love before -
8. If i never see your face again, i don't mind, cos we got much further than i thought we get tonight - при раздяла със скъп човек
9. I'll move you, push through you, i'll take your mind into mine -
10. This will be the last time i ever do your hair -
11. I'll fly to the moon and back if you be, if you be my babe... -
12. I have to find you have to let you know, that you aren't alone - при приятел в тежък момент
13. And you make me feel... so beautiful... - еми бих го казала на моя приятел

Определено ме кара да се чувствам много гот.Както и всичките други на такава тематика които бяха ( 11,7,2 ) сигурно бих ги казала на обичан човек,не знам....
Епизод от съдбата?! Няма да ги коментирам ако може :")
1. Walk Away - тръгвам си
2. Sing To Me
3. Strange relationship - за всички странни хора,които съм срещала
4. Pop!ular - и за тия,които са постигнали нещо повече
5. So Bad - за тъпанарите
6. Fallen Angel - любовта
7. Creepin' Up On You -
8. Dirty -
9. Good Enough -
10. Hero - за един тип дето ме спаси от едни контрольори... баш Герой си беше...
11. Heart Attack - болката
12. I Can't Ever Get Enough Of You -
13. I Forgive you - прошката
14. I Just want you to love me - обичай ме!
15. I Miss You - когато съм тъгувала
16. I Wish You Heaven - при раздели
17. Insatiable
18. Lift Me Up
19. Something In The Sky - желанието да пилотирам
20. Sense Of Humor - забавните мигове