Дата и час: 16 Яну 2026, 16:01

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2006, 23:16 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Имам въпрос и се надявам някой да може да ми помогне.Имам лаптоп и искам да ползвам WiFi internet. Тъй като уча право, се обърнах към системния администратор,който отговаря за Ректората (Илия Масларов). Писах на неговия и-мейл да ми даде координати, тъй като не знам къде да го намеря.Не получих отговор.Разкарвах се з администрацията на СУ, но явно е супер голяма тайна къде се намира тоя системен администратор, тъй като никой не пожела да ми каже.Отговорът им беше,че имало интернет в библиотеката и можело да ползвам него. :roll: И така ако някой може да ми каже как мога да се сдобия с акаунт,за да ползвам тази услуга, ще съм му много благодарна.

редактирано от Крематори: И ние ще сме благодарни, ако пишеш на кирилица.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2006, 23:03 
Легендарен флуудър

:lol: Инженер Илия Масларов се намира на най-скришното място в сградата на Ретората. Ако се качите на втория етаж в южното крило и тръгнете по късия коридор към двора, стигате до стълбите при 42 и 43 кабинет. Качвате се по едното крило на стълбите, не си спомням кое, и виждате неговата врата. Не знам да има приемно време, та много пъти ще трябва да ходите, за да го намерите. Иначе постоянно тича из СУ, има доста работа и затова е трудно откриваем.
Който търси, намира! Успех! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2006, 16:05 
В началото бе словото

Благодаря много за информацията :) Добре де може и да не е толкова скришно мястото, но просто нямаше и как да го намеря ако някой не ми го беше казал. Мерси още веднъж :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2006, 18:07 
Легендарен флуудър

:? Днес говорих с него. :? Каза, че връзката е ненадеждна и в Ректората практически не я ползват. :shock: Стените на сградата са прекалено дебели и объркват сигнала. :( Става само за големите аудитории като 65 и 272 и за Университетската библиотека. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2006, 17:11 
В началото бе словото

Ами тъй като понеделник цял ден съм в 272 значи поне за нещо може да свърши работа. Може би на тези места е по-добра връзката, защото точно там са WiHS устройствата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Покритие за безжичен интернет
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008, 12:01 
Стенограф
Аватар

някой ползва ли го успешно това?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2008, 19:25 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Richard B. Riddick написа:
Joker написа:
:? А има ли такова покритие в сградата на Ректората? Чувал съм за 272 и 65 аудитории, но дали е вярно?
Говориш за WI-FI предплагам :roll: Wireless е друго-трябва модем,антена и т.н. и се разпространява да доста големи разстояния :idea:

Дано да не е фатално, като те цитирам.
Бате, кажи, какво искаше да кажеш и какво мислеше, че нещо не виждам смислена класификация между Wireless-Fidelity и Wireless.

В една друга тема писах за мрежата в Ректората и по-точно мрежите (фактически така се явяват), които са правени от Адам и дядо му. Във ФМИ предстои да правят някаква мрежа, ако се позовавам на концептуалните варианти, правя извода, че ще е смешна, дано да не се окажа прав. Не може човек, който задава въпрос от сорта, каква мощност имат еди кои си антени (знаем, че антената си е купчина метал в корпус или не, само че много прецизно оформена след куп - обаче изчисления и сама по себе си няма никаква мощност, а коефициент на усилване), да е мозък на операцията - безжична мрежа във ФМИ. Няма да споменавам имена, дори и да се подразбира.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Безжичен интернет Wi-Fi във ФЖМК

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в ФЖМК

coolboy

45

6341

06 Май 2011, 00:43

WeeDichou Преглежда последните мнения