Berserker написа:
Въпрос: не ви ли е срам (теб и останалите 2) да побеждавате едновременно? И всъщност според теб коя беше най-достойна за титлата виннер? (Велвет не го знам какво е, но асюмвам че е фемале)
Ами аз не очаквах,че тая седмица ще изляза на разпит,ама...съдба..
Относно достойнството..най-достойната(и трите сме фемале

)е най-интересната...а коя е най-интересна за форумците,това вече аз не мога да кажа
Pisobella написа:
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?

10.Фантазираш ли?
1. Слънчев.Жив.Искрен.Такъв,който ми помага да опознавам себе си.Кара ме да обогатявам спектъра от емоции,заключени в сърцето ми.Да ме кара да се усмихвам,да плача,да падам и да ставам.Иначе казано:да ме кара да усещам,че съм жива.
2.Всякакви.Преди най-много четях кримки(предимно Чейс и Чандлър),но напоследък класическа литература.Любимец ми е Стайнбек,а също и Достоевски.От новата българска литература много харесвам Радослав Парушев, Богдан Русев,Георги Господинов.
3.В предния въпрос казах за авторите.Конкретно заглавие не мога да кажа,всяка книга може да ти даде нещо,да те обогати.
4.Предпочитам да си остана човек.Човекът е единственото същество,притежаващо духовност.Това не искам да изгубя:духовността,разума.Ако е за малко,обаче,може би бих се превърнала в птица.
5.Не.Мики маус никога не съм го харесвала,твърде инфантилно ми е.Ако имаше манга на български,бих чела с удоволствие,но все още май този лукс не съществува у нас.
6.Обичам.Любими са ми аниметата,макар че отдавна не съм гледала.Последно си бях изтеглила Texnolyze,но май само първи епизод изгледах.И филмчетата на Дисни ми харесват, но не могат да се сравнят с японските.
7.Не.Никакви игри на карти не мога да играя.Като малка можех сварка и покер,но вече за нищо не ставам.
8.Не рисувам много.Понякога,обаче адски ми се прави точно това,но никога нямам нерви да довърша нещо и след 2 - 3 часа го зарязвам.А за една добра рисунка са нужни поне 6-7 часа.Дали мога...ами не знам.Казват ми,че съм добра,но все пак съм пълна аматьорка,сигурно половината неща относно техниката и изпълнението в една рисунка са ми напълно грешни,но не ме интересува.Аз рисувам за удоволствие.Всички ме карат да се запиша на някакви курсове,но време все не ми остава...
9.Обичам.Само веднъж досега май съм брала,но не бих отказала една разходка с кошничка в ръка

Гъбки...преди с чичо ми много ходехме да берем,дядо ми също е голям гъбар(от старите,истинските разбирачи),но през последните няколко години не съм ходила.
10.Да, разбира се!
Jamesmagno написа:
Изречението, което се върти твърде често из главата ти?

Ами то е една мисъл,която измислих преди 6-7 години...всъщност, едва ли аз съм я измислила(все пак не откривам топлата вода),но сама си я извиках и конструирах в съзнанието .Може да се каже ,че тя ми е и нещо като мото:
"Красотата е в очите на искащия да види красивото"