Longbow написа:
7. Кои са четирите ти най-болезнени провала?
8. Четири изречения за моето 143.
9. Кои са четирите думички, които държиш да бъдат изписани на надгробната ти плоча?
10. Разкажи ми за четири тъжни момента, които извикват усмивка на лицето ти; за четири момента на Щастие, които правят очите ти извори; за четири събития, които би предпочела да не са ти са се случвали, но които не би предотвратила, ако имаше възможността; за нещата, които четири човека (без имена) заслужават да имат, но е малко вероятно да получат...
7.
*Първият път,когато се явих на изпита за CAE(тогава не го взех)
*Когато на предварителния изпит по История в СУ изкарах 4.50
...за други провали не се сещам...но винаги мога да си наваксам,нали
8.
Абстрактно.Смислено.Красиво.Въздействащо.
..(безглаголните изречения също са изречения... )
9. "Красотата? - тя е навсякъде!" (нищо , че е изречение,думите пак са 4

)
10.Четири тъжни момента,които извикват усмивка на лицето ми:
*Когато в пети клас поканих на танц един съученик, а той ми каза: "Махай се оттука, аз харесвам Гергана,а не тебе!"
*Когато веднъж(била съм на около 11-12години) изпращах едната ми братовчедка на летището и после толкова дълго плаках,че чак прегракнах....
*Когато един съученик ме изложи пред целия клас ...
*Когато миналата година така жестоко се скарах с приятеля ми в класната стая,че той си хвърли телефона от последния чин в дъската...телефонът се разпадна на парчета,но учудващото е,че после работеше..
...сещам се за още,но те са твърде лични...
Четири момента на щастие,които ме разплакват:
*На сватбата на братовчедка ми преди 2 години ( тя се разведе)
*На бала танцувахме целия клас,прегърнати в един кръг на песента "Клетва" и всички плачехме....ех,колко хубав клас бяхме...мъчно ми е за тях...
*Когато разбрах,че съм приета...не се разплаках кой знае колко,но се разхълцах от вълнение..
*Една изненада от приятелите ми...
Четири неща,които предпочитам да не ми се бяха случвали,но които не бих предотвратила,ако имах възможност:
*Да вляза в НФСГ
*Да започна да се режа по време на една голяма депресия в девети клас
*Да се забия с един съученик на една Нова Година
*Да се напия така жестоко в седми клас...( това напиване,заедно с още едно в девети клас, ще ги помня цял живот...)
Нещата,които четири човека заслужават да имат,но е малко вероятно да получат:
*Спокойствие и семейна топлота.
*Заличаване на на спомена за един определен период от живота
*Вътрешен мир и амбиция
*Лъч светлина и малко оптимизъм