camel написа:
Всеки човек, който гледа фактите лесно може да разбере, че след 1990 година Левски има много повече успехи от Ц*ка КАКТО в България, така и в Европа. Иначе за мен ЦСКА са изкуствено създаден отбор с декрет на МС и със стадион, построен от партията на терен, предназначен за бъдещ стадион на ФК Левски.
И въпреки всичко ми се струва тъпо да се обиждаме и дискутираме проблеми на футболна тематика, защото по - безсмислена тема за спор от това няма
Държа да подчертая, че изрази като .... (знаете какво) за Левски са ми непонятни и не мога да ги приема. За да стане ясно на всички футболният отбор носи името на Апостола, така че, за да избягаме от подобни неприятни за ухото на всеки българин изрази трябва или феновете на противниковите отбори да се научат да избягват това име редом до псувня, или просто отборът да се преименува. Толкова по въпроса.
А кой ще е шампион на България в това корумпирано, безинтересно и шаблонно първенство изобщо не ме интересува!

Мдааа относно за това че сме изкуствено създаден отбор....ами това е адски глупаво според мен....все едно да кажеш че Интер,Ювентус и още доста отбори са същите,защото при Интер положението е следното:първо са създадени Милан,но някои от футболистите не са съгласни с политиката на клуба и се отцепват.
Същото е при Ювентус и Торо,но както и да е.
А за скандиранията за Левски.....ами съжалявам,но освен Левски и Ботев аз не знам други отбори кръстени на хора....дори в Европа не се сещам,всеки нормален клуб носи име на град,местност или нещо от сорта.....явно в България сме по специални