Дата и час: 16 Яну 2026, 23:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Честита победа в оранжево
МнениеПубликувано на: 15 Мар 2008, 21:31 
Форумно зомби

Благодарил (а): 0 пъти.
camel написа:
Левски имат успехи не само срещу Реинджърс! И ние сме побеждавали Аякс! Просто както казах вече - не храня ни най малко уважение за ЦСКА и никога няма да храня - нашият отбор е създаден от народа, а вашият - от комунистическата партия. Фактите са си факти! :idea:

Аууууу извинявай пропуснал съм.И колко полуфинала точно имате?
И колко минали европейски шампиони сте побеждавали? :roll:
И ако под народ имаш предвид МВР съм съгласен :lol: :lol: :lol:

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Мар 2008, 21:38 
SentineL
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Така - какво общо има МВР с построяването на стадиона на Левски, който е построен тухла по тухла от БЪЛГАРИ ДОБРОВОЛЦИ? :roll:

А за полуфиналите - изобщо не ме интересува колко полуфинала има Ц*ка (това няма никакво значение - важни за купите, трофеите) ? Видахме какво представлява вашия отбор след 1990 - та? Кръгла нула? Какво сте постигнали в Европа от тогава - нищо. А ние имаме четвъртфинал в Уефа и групи на ШЛ. Айде точка на спора. То се е видяло, че няма да се стигне до консенсус. :wink:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2008, 13:06 
Форумно зомби

camel написа:
Така - какво общо има МВР с построяването на стадиона на Левски, който е построен тухла по тухла от БЪЛГАРИ ДОБРОВОЛЦИ? :roll:

А за полуфиналите - изобщо не ме интересува колко полуфинала има Ц*ка (това няма никакво значение - важни за купите, трофеите) ? Видахме какво представлява вашия отбор след 1990 - та? Кръгла нула? Какво сте постигнали в Европа от тогава - нищо. А ние имаме четвъртфинал в Уефа и групи на ШЛ. Айде точка на спора. То се е видяло, че няма да се стигне до консенсус. :wink:

Развеселяваш хората само мога да ти кажа!!!
Кой е създал Левски бе? Борис Василев (Боркиша) който по това време е начело на МВР,така че айде прочети историята на Уефски,позаинтересувай се какви са били първите членове на клуба и после говори за ЦСКА!!!
След 1990 какво сме имали?Ами да не сме постигнали много успехи.Но поне си признаваме,докато вашите фенчета живеят в измислен свят!!!
По твоята логика преди 1990 в цяла Европа е имало комунизъм.В Англия,в Холандия,в Белгия и т.н
Жив и здрав и много поздрави на мустакатия чичко Батков,по чиито думи нямаше да видим шампионска титла 10 години......май така като гледам ще стане обратното!!! :bounce: :bounce: :bounce:

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008, 22:52 
Пишете, о, братя

лелеле що става тука.яко селски изцепки срещу Левски.от къде таз злоба бе?Са това че отбора е от Столицата означава ли че трябва да го мразите?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008, 22:53 
Пишете, о, братя

Митака написа:
camel написа:

Кой е създал Левски бе? Борис Василев (Боркиша) който по това време е начело на МВР,така че айде прочети историята на Уефски,позаинтересувай се какви са били първите членове на клуба и после говори за ЦСКА!!!
След 1990 какво сме имали?Ами да не сме постигнали много успехи.Но поне си признаваме,докато вашите фенчета живеят в измислен свят!!!
По твоята логика преди 1990 в цяла Европа е имало комунизъм.В Англия,в Холандия,в Белгия и т.н
Жив и здрав и много поздрави на мустакатия чичко Батков,по чиито думи нямаше да видим шампионска титла 10 години......май така като гледам ще стане обратното!!! :bounce: :bounce: :bounce:

ахаххахахахахах егати изцепката.ама ти е простено щото си от село

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008, 23:04 
SentineL
Аватар

Митак, както казах и преди спорът на тема футбол е изключително глупав и обикновено завършва с караници :wink: . Изобщо не ме интересува кой е шампион в това мизерно, скучно, корумпирано и шаблонно първенство, а колкото до Левски и Ц*ка - моето мнение никога няма да се промени, все едно говориш на стена. Никога няма да започна да симпатизирам на отбор, създаден, отгледан и отрупан с подарени трофеи от комунистическата партия нито пък ще продължа да се опитвам да те убеждавам в правотата на моята позиция, защото на всички е ясно, че подобни спорове водят 101 процента до задънена улица. :wink:

- Of course not!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008, 00:05 
Sieg Heil
Аватар

Уефски ще останат с калъфките :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008, 16:20 
Форумно зомби

new_azzaro написа:
Митака написа:
camel написа:

ахаххахахахахах егати изцепката.ама ти е простено щото си от село

Ха-ха-ха мога само да кажа!!!

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008, 02:05 
Драскач
Аватар

Колега camel, как няма да водят до задънена улица споровете, водени по твоята логика? Това ли е смисъла на спора? Да изплюеш нещо от рода на
Цитат:
Никога няма да започна да симпатизирам на отбор, създаден, отгледан и отрупан с подарени трофеи от комунистическата партия

и после "аа спри се пич, говориш на стена"... някакси не върви. Ясно е, че няма как да започнеш да симпатизираш на ЦСКА, и едва ли някой иска от теб точно това. Ама идеята е да се изслушваме все пак, и да помислим поне малко върху това което ни казват отсреща, това разбира се не важи само за теб. Пак казвам, нито аз, нито ти искаме да ставаш цесекар, но дай да понамалим митовете и легендите, а? Прочетох ти и предните постове, имам въпрос към теб - смяташ ли че звучи правдоподобно всичко което ти твърдиш за ЦСКА да е абсолютно чиста истина, а пък
Цитат:
А това с МВР са измислици, които нямат нищо общо с истината, а и дори да имат в онези години партията е доминирала над ВСИЧКО останало.

нали, вие сте ангелчета... то МВР няма нищо общо с партията нали така? Какво е то тогава, друга партия може би?
Колкото до любимия син рефрен за указа на БКП, ами, такъв указ запазен няма, и за него всъщност никъде не се споменава, освен в синия фолклор. Има запазен обединителен протокол, но сигурно и това само по себе си е ужасно престъпление срещу българския футбол, нали? И от чисто любопитство, колко документа съществуват, свързани със създаването на ФК Левски? Нито един! Всичко е "по разкази на очевидци".
Не знам по каква линия си се осведомявал, но според мен имаш нужда да попрегледаш това-онова, защото нещата, които пишеш, приличат по-скоро на "една приятелка ми каза...". Порови се и забележи примерно какво е отношението на синия клуб към бъдещата му легенда Гунди, когато е още в началото на развитието си като играч.
Още нещо, за това как ЦСКА прибирал всички добри играчи... разбира се, подобни своеволия от страна на военните е имало, трябва да съм луд за да го отрека ( :wink: ), но уверявам те, играч, който не е искал да играе в ЦСКА, не се е задържал в отбора. Пример - Христо Бонев. По тая тема имате навика доста да изкривявате нещата, едва ли не в ЦСКА прибират роби и ги блъскат с камшици, за да печелят мачове в Европа... ти виждал ли си как играе футболист, който няма желание да се раздаде за отбора си? Аз съм виждал, срещу Тампере. Така че робската хипотеза за селекцията на ЦСКА е малко или много преувеличена.
Не знам дали ще си направиш труда да прочетеш внимателно това, което ти казвам, но искам пак да повторя - не искам да ставаш цесекар, не искам да те убеждавам колко много съм прав и колко много ти грешиш. Просто по въпроса за комунизма искам да разбереш, че става дума за борба във властта между представители на две равноправни министерства. Да, Добри Джуров и Милко Балев са помагали на ЦСКА, спор няма, но замислял ли си се как? Те просто са водили подмолна война срещу други, не по-малки от тях "другари", помагащи на Левски...
Искрено се надявам да не отговориш пак с лафа за стената. Пожелавам ти да ковеш много спортни и други успехи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008, 10:24 
SentineL
Аватар

Tака...прочетох поста ти с внимание и за доста неща си прав, но искам да ми отговориш на един въпрос честно и почтено (забрави пристрастията си за момент).
Наистина ли мислиш, че ЦСКА са спечелили 25 или 26 (не знам точната бройка а и сега не ми се търси) за периода 48 - 89 защото просто изведнъж са станали so damn good? :roll: Или защото са били направени такива от някого и някой им е помагал? :roll:
И още един въпрос. Защо евробоецът ЦСКА няма нито един значим успех в Европа след 1990 г? (не говоря за успехи от сорта "ние бихме шампиона на Европа на неговия стадион ама отпаднахме (а и тоя шампион в интерес на истината доста често си пада на Анфилд - последният път от Барнзли :wink: ) ). Говоря за успехи. Защо нямате такива след края на социалистическия период в България? И защо в България успехите ви изведнъж секнаха? 25 титли в периода 48 - 89, а в периода 1990 - 2008 - 5 или 6 титли? Защо?
И още един въпрос? Защо след като Левски са били отбора на МВР титлите му в същия този период 48 - 89 са значително по - малко след като да кажем партията и МВР са...равнопоставени (аз май с такива впечатления останах от поста ти). Защо? Защото Левски са били слаби, а вие - so damn good? Стига... И дори да е така защо имате отрицателен баланс срещу нас? :shock:

- Of course not!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008, 13:17 
Драскач
Аватар

Благодаря ти, че си прочел внимателно, но пак не си разбрал едно нещо - защо от едната страна слагаш партията, а от другата МВР? Разбери че МВР е част от репресивния апарат на същата тази партия, част от нея е и Министество на отбраната, което е удачно да сложиш срещу МВР в спора.
И, най-важното, бъркаш като казваш, че Левски са отбор на МВР в периода 48 - 89. Левски са отбор на МВР в периода 69-89, ето ти го отговора.
Колкото за успехите след 89, не знам дали знаеш каква зверска кампания срещу ЦСКА се повежда в първите дни на демокрацията. И според мен е нормално, хората са търсели да умъртвят всичко, което е било свързано по някакъв начин с комунизма. Като погледнем състава на народните събрания от тогава до днес, е ясно че са започнали от съвсем грешна посока, но това е друга тема :wink: . Та тогава ЦСКА е на ръба да бъде закрит и забравен, по подобие на не един армейски отбор от бивша соц-страна. Някак, неясно как, отбора оцелява от проявата на свободен демократичен дух от страна на българи (всички знаем как завършват обикновено тези прояви), и някак продължава да съществува, макар и в най-тежката криза от създаването си досега. От тази криза клубът до момента не е излязъл, няма и да излезе скоро. Обикновено като стане въпрос за периода от 89 до сега, колегите цесекари изкарват доводи от рода на "ами те в Левски всички са мутри и агенти и властта ги бута". Сам разбираш, че с такива аргументи спор не се води. Истината не знам къде е, но честно казано не виждам някакви особени успехи на Левски от 89 до влизането в лигата и добрите мачове за Купата на УЕФА. Успехите са главно над ЦСКА, а в Европа мисля, че не е нужно да коментирам отбори като Олимпия и Беверен, нали? Свързвам падението на ЦСКА с общото падение на българския футбол в тези години, което, признай, не подминава и Левски.
Между другото, през същия този период, когато твърдиш колко много е помагано на ЦСКА, идват 7:2, идва и 11тото място в шампионата. Не казвам, че не е помагано, казвам просто, че не е в тези демонични измерения, в които го твърди синия фолклор, казвам също, че и на Левски е помагано.
Обърни внимание и на един много прост факт - публиката. Ако беше просто един отбор, представител на властта, на комунистическата партия, която всички българи толкова "обичат", защо има толкова много фенове? Нали не си мислиш, че всички те са върли комуняги? Не е сериозно просто...

P.S. Само един въпрос - ЦСКА хем взима най-добрите играчи отвсякъде, хем срещу вас има отрицателен баланс... хем е бутан от властта, хем пада от Левски... ако властта бута един отбор, не е ли нормално да смачка и вечния съперник? А ние какво имаме? Едно 5:0 в самия залез на комунизма. Защо според теб Левски не е бил смачкан от властта, при положение, че тя е поддържала само един отбор?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3