Дата и час: 17 Яну 2026, 07:36

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: кандидат-студенти за начална и предучилищна педагогика тук
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008, 22:34 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
здравейте, който ще кандидатства за начална и предучилищна педагогика, да пише тук за да се запознаем.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: кандидат-студенти за начална и предучилищна педагогика тук
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2008, 12:46 
В началото бе словото

Здравей! Аз мисля да кандидатствам начална и предучилищна педагогика!:))Миналата година не ме приеха:( дано тая успея да влезна:))) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008, 22:41 
В началото бе словото

здрасти аз ще кандидатствам догодина, но ти стискам палци тази година да те приемат. УСПЕХ :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008, 19:23 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз да педагогиките ще се пробвам с оценката от матурата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008, 22:22 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
А вие реално с тая педагогика измислили ли сте какво точно искате? :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008, 12:13 
Драскач
Аватар

Pisobella написа:
А вие реално с тая педагогика измислили ли сте какво точно искате? :)

...даскалици? :? ...

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008, 13:47 
Автентичната котка
Аватар

Въпросът ми беше по-точно дали ИСКАТЕ да го работите това и дали имате някаква идея какво точно ще правите като такива. Изобщо дали имате идея за това, което евентуално ще бачкате след като я имате тая педагогика :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008, 21:42 
В началото бе словото

Аз лично съм решила вече какво искам да работя като завърша педагогиката. Искам да стана учителка в детцка градина, защото много обичам малките деца. Допълнително, че вече си имам такива в нас. Имам братовчед на 2 годинки и брат на 10 месеца, така че имам представа как трябва да се общува с малките.
П.П. Но първо трябва да ме приемат педагогика. :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008, 22:54 
Автентичната котка
Аватар

Приема принципно не е особено труден,т.е. не ти трябва 6-ца или 5-ца за да се намърдаш в педагогиката. Можеш да видиш баловете от предните години какви са били на сайта на СУ. Тази година с матурите обаче не знам как точно ще е ,но доколкото знам матурите са чак на 3-то или след 3-то класиране? :")

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008, 14:13 
ФранкофонКА
Аватар

elena_assenova написа:
Аз лично съм решила вече какво искам да работя като завърша педагогиката. Искам да стана учителка в детцка градина, защото много обичам малките деца. Допълнително, че вече си имам такива в нас. Имам братовчед на 2 годинки и брат на 10 месеца, така че имам представа как трябва да се общува с малките.
П.П. Но първо трябва да ме приемат педагогика. :D :D :D

А замисляла ли си се над факта,че като работиш едно нещо и го намразваш?ПРедстави си ситуацията-влизаш,учиш,завършваш...и огрее те,започваш работа в детска градина.Имаш 20 деца на главата си,това се превръща в ежедневие,сиво ежедневие и просто си губиш любовта към децата.И аз ги обожавам,но...предпочитам да са си мои и да не смесвам приятното с работата,защото въпреки всикчо децата ще са ти 24 пъти по голяма отговорност от 2-мата малчугана,които имаш във вас...и се превръщат в малките сладки русички ангелчета,заради които в края на работната седмица ще се чувстваш все едно си къртила бетон...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008, 21:12 
Автентичната котка
Аватар

?!?!
DanaO Нали човек е добре да се занимава с нещо, което му е приятно, а не с нещо, което не харесва?! Да ти имам логиката!
В пъти е по-добре да работиш това, което искаш, отколкото от страх "ужким" и "може би " да не вземе да спре да ти харесва, да не го направиш. Освен това няма гаранция, че ще си намразиш работата. В крайна сметка ако бачкаш това, което искаш и ти харесва,да не го намразиш е много по-вероятно. Работата си е работа, а ако тя ти харесва ти носи удоволствие. И е както си я направиш - ако се кефиш на деца ще ти е кеф и да се занимаваш с тях.А ако спре да ти харесва се махаш и толкова. А аз не знам работа, след която да не се чувстваш уморен,изтощен в края на седмицата, ако ще и да е най-якото нещо което правиш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008, 13:04 
ФранкофонКА
Аватар

Pisobella написа:
?!?!
DanaO Нали човек е добре да се занимава с нещо, което му е приятно, а не с нещо, което не харесва?! Да ти имам логиката!
В пъти е по-добре да работиш това, което искаш, отколкото от страх "ужким" и "може би " да не вземе да спре да ти харесва, да не го направиш. Освен това няма гаранция, че ще си намразиш работата. В крайна сметка ако бачкаш това, което искаш и ти харесва,да не го намразиш е много по-вероятно. Работата си е работа, а ако тя ти харесва ти носи удоволствие. И е както си я направиш - ако се кефиш на деца ще ти е кеф и да се занимаваш с тях.А ако спре да ти харесва се махаш и толкова. А аз не знам работа, след която да не се чувстваш уморен,изтощен в края на седмицата, ако ще и да е най-якото нещо което правиш.

Умората в края на работния ден е ясна!Написах по-горния пост,защото съм работила,наблягам на работила, с деца и споменах,че ги обичам.Логиката си ми е логика в мой стил. :alien: Не бих започвала тема, по която нямам опит или информация. :alien:
А т'ва с напускането на работата..окей ще напуснеш...но после какво ще правиш?Ще работиш в същия сектор...отново.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008, 13:51 
Василевс автократор
Аватар

Това си е сложна работа. Отговорността е голяма. А и тези 20 деца понякога са и повече. И съдейки по майка ми, която е детска учителка, това е изключително изморителна професия. Майка ми, като се прибере след първа смяна, ляга да спи, а след втора, ако може сготвя нещо и пак ляга да спи. Тези "малчугани" са способни да ти надуят главата, особено ако си добричък с тях, каквато душа е майка ми. Аз многократно съм и повтарял да ги държи по-строго, но тя нали все им се радва и после съжалява, че ги е държала толкова хлабаво. Най-лошото според мен е, че не може да ги биеш вече. С пръст да ги докоснеш и веднага може да те уволнят. Едно време не беше така. От първи до четвърти клас (1996-2000г) бях случил на доста строга класна и като се провиним момчетата, ни нареждаше пред целия клас и я шамар, я издърпване на ухо, а помежду другото не спира да ни крещи. И тогава доста я мразех за това. Но явно е имало ефект и сега съм и изключително благодарен за принципите, на които ни е научила.
Та така, както казва Макаренко: "Боят е главно средство и стимул за възпитание!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008, 14:19 
Да живей словото
Аватар

babangida написа:
Едно време не беше така. От първи до четвърти клас (1996-2000г) бях случил на доста строга класна и като се провиним момчетата, ни нареждаше пред целия клас и я шамар, я издърпване на ухо, а помежду другото не спира да ни крещи. И тогава доста я мразех за това. Но явно е имало ефект и сега съм и изключително благодарен за принципите, на които ни е научила.
Та така, както казва Макаренко: "Боят е главно средство и стимул за възпитание!"

Ти луд ли си???? Боят е съвсем крайна мярка за възпитание на едно дете... Аз съм напълно против всякакви такива методи на възпитание, защото наистина днешните деца са по-глезени, но подобно отношение към тях до голяма степен мачка самочувствието им и понижава самооценката им. Така един ден такива деца по-трудно отстояват себе си... Затова колкото повече специалисти има, които знаят как да се грижат за нормалното развитие на едно дете, толкова по-добре... все по-малко стават.
Иначе и на мен, например, ми е най-лесно като имам проблем с малко дете (а във фамилията ми такива колкото щеш), да го фана и да го набия... ама не е това начинът!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008, 20:01 
Василевс автократор
Аватар

Е аз не ти приказвам да го спукаш от бой. Но един шамар или издърпване на ухото винаги помага. И вярвай от нашия тогавашен клас комплексирани момчета не са излезли. А що се отнася до нашия клас, дисциплината, която въдворяваше класната водеше до резултати. На всички състезания, провеждани в училише, нашият клас винаги е бил първенец, да не говорим за успеха. Под 5.50 никой не е падал. А при нея оценки лесно не се изкарваха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Студенти и кандидат-студенти, СКАЧАЙТЕ В ЧАТА!

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2004-05-06

uktc

30

6833

22 Сеп 2006, 21:22

user157 Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. кандидат-студент Педагогика

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

voiceboy

1

94

17 Юли 2013, 12:03

Vill Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Приети специалност "Начална училищна педагогика и чужд език"

в КСК 2012-2013

lusiborisova

3

333

09 Авг 2012, 14:34

Pisobella Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Начална училищна педагогика и чужд език I курс 2010/2011

в Студенти - общ форум

bgbuda

1

632

04 Авг 2010, 00:10

sientelo Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2012] Начална училищна педагогика и чужд език

в КСК 2012-2013

олимпия

4

506

30 Юли 2012, 01:34

always_love Преглежда последните мнения